Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSiOS 7
Opslag32 GB
Scherm9,7" (264 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 1 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 2 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 3 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 4 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 5 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 6 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 7 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 8 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 9 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 10 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 11 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 12 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 13 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 14 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 15 Foto Apple iPad Air WiFi 16 GB 16
De iPad Air is de fraaiste premium-tablet op de markt, met het beste app-aanbod. De cosmetische veranderingen zorgen voor een betere ervaring en het lagere gewicht en compactere formaat zijn echt handig bij alledaags gebruik. We hoopten dat dit iPad-model ook voorzien zou zijn van een betere camera (met slowmotion-recorder) and Touch ID-technologie, maar dat is helaas niet zo. De nieuwe 64-bit processor zorgt er echter wel voor dat altijd alles snel verwerkt wordt en ook de accuduur is langer.
t3.com | oktober 2013

Apple heeft het met de iPad Air weer voor elkaar: de tablet is wederom beter dan de voorgaande iPad. Simpelweg gezegd: de iPad Air is de beste iPad die Apple ooit gemaakt heeft: het apparaat is lichter, dunner en sneller - gewoon fantastisch.
pocket-lint.co.uk | oktober 2013

De iPad Air is Apple's poging om de tablet volledig te laten verdwijnen: het resultaat is een ongelooflijk dun en goed gebouwd platform waarvoor de meeste apps beschikbaar zijn.
pcmag.com | oktober 2013

De iPad Air heeft een fantastisch compact design, snellere prestaties en een uitstekende accuduur. In combinatie met het beste app-aanbod is het de beste tablet op de markt.
laptopmag.com | oktober 2013

De iPad Air is simpelweg de beste 10-inch tablet op de markt. Dankzij het lichtere gewicht is dit grootste iPad-model een aantrekkelijke tablet, terwijl het alle pluspunten van voorgaande iPads (zoals het grote aanbod van tabletgeoptimaliseerde apps) blijft behouden. Een revolutie is het niet, maar we kunnen ons niet indenken hoe Apple dit model weer zou kunnen verbeteren.
trustedreviews.com | oktober 2013

De Appe iPad Air is de beste iPad ooit, met een prachtige, verfriste behuizing en indrukwekkende prestaties. Het Retina-display blijft hetzelfde, maar iOS heeft de nodige makeover gekregen, waardoor de allround prestaties fantastisch zijn.
mobilechoiceuk.com | oktober 2013

De iPad Air is een pret om vast te houden. Apple heeft op alle kritiek op voorgaande iPad-modellen een antwoord gevonden: van de slimme constructie tot de verbeterde interface.
techradar.com | oktober 2013

De iPad Air toont wederom dat Apple de beste tablets kan maken. Dit lichtere iPad-model overtreft de concurrentie.
cnet.co.uk | oktober 2013