Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Beschikbaar
OSiOS 8.1
Opslag MB
Scherm9,7" (264 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Apple iPad Air 2 1 Foto Apple iPad Air 2 2 Foto Apple iPad Air 2 3 Foto Apple iPad Air 2 4 Foto Apple iPad Air 2 5
De iPad Air 2 is een fantastische tablet die alweer de lat voor de concurrentie hoger heeft gelegd. Een prima keuze.
techradar.com | oktober 2014

De iPad Air 2 is wederom een verder geperfectioneerde uitvoering van de 9,7-inch iPad, met een snellere A8X-processor, een scherpere camera, een anti-reflecterend scherm en een nog dunner design.
laptopmag.com | oktober 2014

De iPad Air 2 is de beste tablet die ooit is gemaakt, en dat zeggen we echt niet alleen omdat het een Apple-product is. We vragen ons af hoe Apple dit meesterstuk volgend jaar weer moet overtreffen.
t3.com | oktober 2014

De iPad Air 2 is weer een fantastische tablet van Apple, een ideaal model voor de top-end gebruikers die het allerbeste willen. De iPad Air 2 is sneller, lichter en dunner dan de iPad Air 1 - al met al een betere allround tablet.
pocket-lint.co.uk | oktober 2014

De iPad Air 2 presenteert zich als een verbeterde opvolger van de iPad Air 1 en komt met talrijke verbeteringen, zoals een snellere processor, betere camera's, uitvoeringen met meer geheugen en een slanker design. Helemaal nieuw is de TouchID-vingerafdruksensor. De iPad Air 2 komt ook met iOS 8.1 en zet weer een nieuwe standaard voor tablets.
cnet.de | oktober 2014

De iPad Air 2 is weer een triomf voor Apple. Het design en het scherm hebben op alle juiste manieren verbeteringen ondergaan en de nieuwe A8X-processor is fantastisch. De beste tablet op de markt.
trustedreviews.com | oktober 2014