Interessant:

Delta Lloyd introduceert NOW App

achtergrond 1 februari 2012 om 09:56

Delta Lloyd introduceert de NOW App met ruim 100 vragen en antwoorden over o.a. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. [advertorial]

Met de NOW App ga je slimmer met geldzaken om, zodat je, samen met je adviseur, de juiste keuzes maakt. Naast vragen en antwoorden worden in de app moeilijke financiŽle termen uitgelegd in het financieel ABC. De informatie in de app verwijst niet naar specifieke Delta Lloyd producten. De app heeft een adviseurzoeker om een financieel adviseur in de buurt te kunnen zoeken. Ook is er de mogelijkheid om notities en berekeningen te maken.

Delta LLoyd Now app hoofdscherm
Delta LLoyd Now app hoofdscherm

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: "Met de Now App ondersteunen we zowel de consument als de adviseur. De app bevat geen algemene vragen over producten, maar kritische vragen of het beter, goedkoper of flexibeler kan. En de antwoorden bevatten vaak slimme tips. Zoals de vraag en het antwoord wat er met de no-claimkorting gebeurt bij overstap naar een andere verzekeraar. We helpen financiŽle beslissers kritisch naar hun geldzaken te kijken en dragen zo bij aan meer zekerheid."

Op 30 januari ontvangen adviseurs een mailing over de Delta Lloyd NOW App, waarin staat dat ze niet vreemd moeten opkijken als klanten binnenkort tijdens het adviesgesprek even hun mobiel checken. Dan kunnen ze namelijk even spieken met de Delta Lloyd NOW App, waarin veel kritische vragen en antwoorden over financiŽle onderwerpen voor particulieren zijn te vinden.

De NOW App is vanaf 1 februari 2012 gratis te downloaden in de Appstore of Android Market. Meer informatie is te vinden op www.deltalloyd.nl/now.

portablegear.nl