Interessant:

Panasonic DMC-GF3: compacte en high-end systeemcamera

achtergrond 1 december 2011 om 12:29

De Panasonic Lumix DMC-GF3 is een compacte systeemcamera met een touchdisplay. [advertorial]

Waar je ook bent, de Panasonic Lumix DMC-GF3 verleidt je op elk moment tot het maken van prachtige foto's. Deze compacte lichtgewicht systeemcamera geeft je de mogelijkheid om je inspiratie op elk moment om te zetten in blijvende herinneringen. Zo heeft de Lumix DMC-GF3 een Touch LCD, waarmee je op een eenvoudige manier de mooiste foto's van hoogwaardige kwaliteit maakt. Met één druk op de knop kun je bovendien filmen in Full HD.

Gebruiksvriendelijkheid

Het bedienen van de DMC-GF3 gebeurt in een handomdraai; je raakt het belangrijkste onderwerp aan op het LCD scherm en de camera stelt direct de focus en belichting optimaal in. Desgewenst maakt de camera zelfs direct een foto. Met nog een druk op het scherm blader je vervolgens door al je mooie foto's. Het nieuwe draaiwiel maakt bediening via het menu nog sneller en eenvoudiger.

Panasonic Lumix DMC-GF3: compact
Panasonic Lumix DMC-GF3: compact

Filmen in Full HD

Een camcorder meenemen naast de DMC-GF3 is niet nodig. Deze systeem camera filmt namelijk in Full High Definition 1080/50i (25p) met continu autofocus. Met het efficiënte VCHD formaat film je in Full HD beeldkwaliteit. Zo kun je op hetzelfde geheugenkaartje tweemaal zoveel beelden filmen als bij een motion JPEG bestand. De haarscherpe opnames in combinatie met de ingebouwde Dolby Digital Creator microfoon brengt elke video-opname opnieuw tot leven.

Ingebouwde flitser

Foto's van een etentje bij kaarslicht, van een feestavond of een portret met tegenlicht: allemaal momenten waarbij een flitser onmisbaar is. De DMC-GF3 is voorzien van een ingebouwde flitser zodat je nooit verlegen zit om licht. Door het beweegbare pop-up systeem flits je direct voor de meest creatieve opnames.

Panasonic Lumix DMC-GF3: ingebouwde flitser
Panasonic Lumix DMC-GF3: ingebouwde flitser

iA Plus, maakt fotograferen makkelijker

iA Plus is dé uitkomst voor iedereen die begint in de wereld van fotografie of graag snel een perfecte foto wil maken. Nieuw is de aanraakgevoelige bedieningsbalk waarmee je eenvoudig scherptediepte, helderheid en kleurbalans aanpast. Beweeg met je vinger over de balk en zie de verandering direct op het scherm. iA: de functie die zelf nadenkt.

Snelle Venus Engine FHD-processor

De Panasonic DMC-GF3 ziet er niet alleen leuk uit maar heeft ook aardig wat in zijn mars. Het vliegensvlugge Light Speed autofocussysteem en de Venus Engine FHD processor laten geen moment verloren gaan. Hierdoor stelt de DMC-GF3 scherp in maar liefst 0,1 seconde. De hoogwaardige 12,1-megapixel sensor beschikt over een speciaal ruisonderdrukkingssysteem.

LUMIX G Micro System

Het uitgangspunt van alle LUMIX G Micro System (Micro Four Thirds)-camera's is het gebruikersgemak van een compacte camera in combinatie met de hoogwaardige beeldkwaliteit van een spiegelreflexcamera. Ook de lenzen zijn vele malen kleiner en lichter dan conventionele lenzen.

Panasonic Lumix DMC-GF3: 3-inch touchscreen
Panasonic Lumix DMC-GF3: 3-inch touchscreen

portablegear.nl


Gerelateerde producten