Interessant:

Windows Mobile 6.1

achtergrond 1 januari 2009 om 01:01

Windows Mobile is Microsofts besturingssysteem voor de mobiele telefoon. Met Windows Mobile blijf je altijd in contact én gebruik je je telefoon als mobiel kantoor.

Met Windows Mobile blijf je altijd met al je vrienden in contact. Al je sociale netwerken en vriendensities bekijk je eenvoudig met Internet Explorer of je verstuurt snel een sms'je of mailtje met Outlook. Uiteraard kan je ook altijd chatten. Daarnaast kan je (afhankelijk van het toestel) games spelen, films bekijken, muziek luisteren, navigeren of fotograferen. Er is een ruime keuze uit verschillende Windows Mobile-toestellen. Deze telefoons zijn verkrijgbaar in veel formaten en verschillende kleuren en met de door jou gewenste functionaliteit. Handig is dat er online veel (gratis) applicaties voor Windows Mobile verkrijgbaar zijn. Daarbij zijn ook thema's en wallpapers in grote mate beschikbaar, waardoor je Windows Mobile moeiteloos naar jouw smaak kan customizen.

Windows Mobile Privé
Windows Mobile Privé

Windows Mobile is behalve voor privégebruik natuurlijk ook erg geschikt voor zakelijk gebruik. De kracht van Windows Mobile ligt in de naadloze integratie met je PC. Je kan moeiteloos bestanden uitwisselen tussen je PC en mobieltje dankzij de ondersteuning van de bekende Microsoft-pakketten. Mailen en werken voelt vertrouwd aan met Office Mobile waarin de bekende programma's PowerPoint, Excel, Word en Outlook aanwezig zijn. Dankzij Outlook, Internet Explorer, sms en bellen heb je daarbij ook altijd een mobiel kantoor bij de hand, zodat je altijd productief kan zijn.

Windows Mobile Zakelijk
Windows Mobile Zakelijk

Er zijn momenteel twee versies van Windows Mobile: Windows Mobile 6.1 en Windows Mobile 6.5. Versie 6.5 is nog uitgebreider dan 6.1 en is speciaal ontworpen voor het gebruik op Windows Phones met een touchscreen. Beide versies voldoen echter zowel als mobiel kantoor als voor privégebruik.

Windows Mobile 6.1/6.5
Windows Mobile 6.1/6.5

portablegear.nl