Interessant:

De liefste gadgets voor Valentijnsdag

achtergrond 9 februari 2009 om 08:00

Op Valentijnsdag wil je je geliefde natuurlijk eens lekker verwennen. PortableGear bespreekt de liefste gadgets die je je partner cadeau kan doen.

De Samsung NC10 is Samsungs eerste netbook; dat is een hele complete mini-laptop met het gewicht van slechts ongeveer 1 kilogram. De NC10 is dankzij zijn schattige uiterlijk en gebruikersvriendelijkheid voor iedereen geschikt: op Valentijnsdag kan je er lekker de hele dag mee in bed blijven liggen internetten dankzij de ondersteuning van WiFi. De Samsung NC10 draait op Windows XP, zodat je Office-bestanden kan bewerken. Deze mini-laptop heeft dankzij de 6-cel accu een gebruikerstijd van ongeveer 8 uur, dus je kan er op reis de nodige tijd mee vooruit. Deze netbook is beschikbaar in het wit, zwart en blauw.

Samsung NC10
Samsung NC10

De Motorola AURA is een ware luxe telefoon met een klassiek swivel-design; de telefoon is vervaardigd uit het meest kostbare materiaal, waaronder een 62 karaats saffier kristal, dat een van de meest krasvrije materialen ter wereld is. Daarnaast is er voor behuizing ook Tungsten Carbide gebruikt, dat is een materiaal dat ook gebruikt wordt voor racemotoren. De toetsen van de AURA zijn van aluminium en uiteraard heeft de telefoon een fraaie gepolijste spiegelende afwerking. De camera is met slechts 2 megapixel sensor minder indrukwekkend. Niettemin is de AURA een echt paradepaardje, waar je flink voor in de buidel moet tasten. Zodoende is hij alleen geschikt als gift voor de meer vermogende Valentijnlovers.

Motorola AURA
Motorola AURA

De Samsung S3 is een compacte MP3-speler met een kleurenscherm en ondersteuning van video. Naast foto's kan je er dus ook gemakkelijk filmpjes op bekijken. De Samsung S3 is er in in het zwart, wit, roze, groen en blauw en elke speler heeft bijpassende screensavers met LED-lichteffecten die op de maat van de muziek in het display oplichten. De S3 is ideaal om op Valentijnsdag samen naar romantische muziek te luisteren of knus een video op te bekijken.

Samsung S3
Samsung S3

De Nokia 7610 Supernova is een fraai geronde en stijlvolle slider die beschikt over een 3.2 megapixel camera met LED-flash en autofocus, zodat je er ook op Valentijnsdag fraaie foto's mee neemt. Ook is hij voorzien van FM-radio en Bluetooth. De 7610 Supernova is er verschillende aantrekkelijke kleuren ('steel blue', 'red' en 'bright lilac'), zodat je de kleur kan kiezen die het beste bij jouw partner past.

Nokia 7610 Supernova
Nokia 7610 Supernova

De Samsung L310 Allure is op en top vrouwelijk. Haar ronde vormen in combinatie met een subtiel lijnenspel zal je vriendin zeker aanspreken. Zeker nu de L310 ook beschikbaar is in stijlvol rood of wit. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant is de telefoon licht versierd. De Samsung L310 Allure is een 2 megapixel multimediatelefoon voorzien van een dubbel display. Leuk zijn de applicaties om winkellijstjes op te stellen of om calorieŽn te berekenen. Een zeer geschikt cadeau voor Valentijnsdag dus.

Samsung Allure L310
Samsung Allure L310

De Samsung ES55 is een publieksvriendelijke en betaalbare camera die beschikbaar is in allerhande vrolijke kleuren, waaronder roze. De Samsung ES55 beschikt over 10,2 megapixel camera en 3x optische zoom voor fraaie afbeeldingen, waarmee je op Valentijnsdag eenvoudig je geliefde helder vastlegt. Voor betere portretten en afbeeldingen maakt de Samsung ES55 ook gebruik van gezichtsdetectie en beeldstabilisatie. Dankzij de ES55 hoef je de mooiste momenten van deze Valentijnsdag nooit meer te vergeten.

Samsung ES55
Samsung ES55

portablegear.nl