Interessant:

Mobieltjes van beroemdheden

achtergrond 18 november 2008 om 13:50

Heb jij je altijd al afgevraagd waar de beroemdheden mee bellen? PortableGear bekijkt in dit artikel de GSM's van Nederlandse en buitenlandse beroemdheden.

Fabrikant Sony Ericsson strikte de sexy tennisster Maria Sharaphova (foto) in januari 2008 voor een vierjarige sponsorovereenkomst. Sony Ericsson wil met de tennisster zijn sportive imago benadrukken. Maria Sharapova belt momenteel dan ook met een model uit de stal van Sony Ericsson. Bij een prestentatie van haar designcollectie, een collectie accessoires voor mobiele telefoons, vertelde ze: "Ik verheug me erop de collectie te gebruiken met mijn Sony Ericsson T303, die al net zo stijlvol als mijn designcollectie is en waarmee ik graag naar muziek luister tijdens trainingen of om te ontspannen na een wedstrijd."

Maria Sharapova
Maria Sharapova

In maart 2007 werkten Samsung en zangeres Beyoncé samen voor de promotie van de Ultra Music Phone, de Samsung F300 (foto). Samsung en Beyoncé werkten voor de promotie samen in televisiecommercials, advertenties, wereldtournees en andere promotionele activiteiten. Iedere Samsung F300 werd voorzien van Beyoncés nieuwste hit "Irreplaceable". Uiteraard zal Beyoncé ook zelf een toestel van Samsung hebben gekregen, waarmee ze op haar promotietours prima bereikbaar kon zijn.

Beyonce
Beyonce

TV-soapie en -presentator Nicolette van Dam had in september 2008 de eer om als een van de eerste een nieuw topmodel van Samsung, de Samsung Omnia in ontvangst te nemen (foto). De uitreiking vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot The Summer Fair, een exclusief luxe-event van Miljonair. De Samsung Omnia is een high-end Windows Mobile smartphone met touchscreen en geavanceerde 5 megapixel camera. Niet alleen kreeg Nicolette in Noordwijk overigens als eerste een Samsung Omnia, maar ook kreeg zij een prijs voor meest gevraagde BN'er op jetset-feestjes.

Nicolette van Dam
Nicolette van Dam

2008 was het jaar van Marco Borsato en zijn 'multimediale' Wit licht-tournee. De tournee bestond onder meer uit verschillende optredens in het Gelredome in Arnhem en een bioscoopfilm, waarvan een deel van de inkomsten naar War Child gingen. In samenwerking met T-Mobile kwamen in augustus 2008 ook 'Wit licht'-telefoonpakketten uit met twee speciale multimediatelefoons en exclusief, nieuw bonusmateriaal. De twee beschikbare telefoons in een 'Wit licht'-editie waren de Samsung F480 TouchWiz (foto) en Samsung U600 Copper Gold. Met welke van deze mobieltjes Marco zelf belde werd niet bekendgemaakt, maar wij zetten ons geld op de TouchWiz, vanwege het prettig bruikbare touchscreen.

Marco Borsato
Marco Borsato

Op 21 april 2008 introduceerde Samsung de L310 Allure en volgens traditie ging de introductie van deze ladyphone gepaard met een groot gala in het chique Amstel Hotel. De modetelefoon werd ontworpen door Leco van Zadelhoff, een van Nederlands meest bekende en succesvolle visagisten en haarstylist. PortableGear kreeg de kans om aan Nikki Kerkhof, winnares van Idols 4, te vragen wat zij van de Allure vond. Nikki vertelde vertelde "dat ze de L310 erg chique en op en top vrouwelijk" vond. "Daar kan je goed mee voor de dag komen", zei ze verder. Daarnaast wist ze te verklappen dat ze niet goed kan sms'en, omdat ze een dikke rechterduim heeft, en dat ze ook op haar mobieltje veel naar de radio luistert.

Nikki Kerkhof
Nikki Kerkhof

portablegear.nl