Interessant:

De meest kleurrijke gadgets van het moment

achtergrond 20 augustus 2008 om 12:46

Vroeger waren veel gadgets saai en grijs. Tegenwoordig komen ze in de meest uiteenlopende kleuren. PortableGear zet de meest kleurrijke op een rij.

De Nokia Supernova-serie bestaat uit de Nokia 7210 Supernova, Nokia 7310 Supernova (foto) (beide candybar-design), Nokia 7510 Supernova (clamshell) en Nokia 7610 Supernova (slider). De Supernova-serie springt onmiddellijk in het oog door de grote hoeveelheid felle en verschillende kleuren die de telefoons hebben. Elk model is wel beschikbaar in een fraaie, felle kleur naar jouw keuze. Daarnaast beschikken de meeste modellen ook nog over de nodige multimedia-capaciteiten zoals 2 of 3.2 megapixel camera, FM-radio of MP3-speler. Dit verschilt per model; de 7510 Supernova beschikt zelfs over aGPS met Nokia Maps. Met deze vrolijke gekleurde mobieltjes kom je zeker de zomer door!

Nokia Supernova-serie
Nokia Supernova-serie

De Creative Zen Mozaic is een opvallend modieuze MP3-speler, wat vooral te danken is aan de kleurrijke en kubistische vormgeving. De Creative Zen Mozaic volgt de Creative Zen V op en heeft een flink verbeterde batterijduur van 32 uur (voor audio). Ook de interface is enigszins veranderd. De Creative Zen Mozaic beschikt ook over FM-tuner, voice-recorder en ingebouwde speakers, dus je bent alle gemakken voorzien. De Zen Mozaic is beschikbaar in edities van 2, 4 en 8 GB en in de kleuren zwart, zilver en roze. De Creative Zen Mosaic is niet compatibel met Mac-computers.

Creative Zen Mozaic
Creative Zen Mozaic

Met de Olympus Mju 850 SW is een schokbestendige en waterdichte digitale camera. De camera wordt gekenmerkt door een dunne, metalen behuizing en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren (Starry Silver, Midnight Black en Metal Pink). De Olympus Mju 850 SW is waterdicht tot op een diepte van 3 meter, bestand tegen een val vanaf een hoogte van 1,5 m Ún tegen temperaturen tot -10░C; dus je kan hem vrijwel overal gebruiken. De ijzersterke behuizing herbergt een camera van 8 megapixels zodat er geen detail verloren gaat. Ook is de camera voorzien van digitale beeldstabilisatie voor scherper beeld in bewogen situaties, wat natuurlijk wel eens voor komt op avontuurlijke vakanties. De Olympus Mju 850 SW is extra geschikt voor vakantie, omdat Olympus ook een vakantie-editie (in de felle kleuren Crystal Blue en Lemon Yellow) heeft uitgebracht. In deze zomerkit krijg je behalve de camera ook teenslippers, een luchtbed en een zonnescherm voor de auto. De Olympus Mju 850 SW is dus een vrolijk gekleurde stevige camera voor een vrolijke vakantie!

Olympus Mju 850 SW
Olympus Mju 850 SW

portablegear.nl