Interessant:

Mobiele fun met digitaal fotolijstje van Vodafone

achtergrond 19 maart 2008 om 08:00

Vodafone introduceert als eerste mobiele operator in Nederland een digitale fotolijst met een ge´ntegreerde simkaart. PortableGear bekijkt het product.

Omdat de Vodafone Photo frame een ingebouwde SIM-kaart heeft kunnen foto's via het mobiele netwerk naar het fotolijstje worden gestuurd, ook vanuit het buitenland. De simkaart in het lijstje zorgt ervoor dat de ontvangen foto direct wordt getoond. Met de bestaande digitale fotolijstjes kun je alleen foto's tonen vanaf een intern geheugenkaartje dat eventueel via Bluetooth of WLAN-lokaal bijgewerkt kan worden. Het Vodafone fotolijstje, met de Vodafone simkaart, kan echter via MMS of via internet foto's ontvangen. Hierdoor is de inhoud van het fotolijstje vanuit heel Nederland en eveneens vanuit de hele wereld, direct aan te passen. Foto's op het lijstje zetten is echt een fluitje van cent en je hebt geen gedoe met allerlei snoeren; een leuke bijkomstigheid is dat je foto's direct kan bijsnijden.

Fotolijstje met SIM-kaart
Fotolijstje met SIM-kaart

Het 'mobiel maken' door Vodafone van de digitale fotolijst heeft een bijzondere emotionele waarde. Het maakt het immers mogelijk om dierbaren op afstand te laten delen in de mooiste fotomomenten. De enige voorwaarde is dat de Vodafone fotolijst in Nederland hangt. Onder die voorwaarde kunnen vanaf elke plek ter wereld foto's naar het lijstje worden gestuurd. Het insteken van de stekker in het stopcontact is voldoende om het fotolijstje gebruiksklaar te maken. Aan het gebruik zijn geen verdere kosten verbonden. Ook het versturen van foto's naar het Photo frame is te allen tijde kosteloos.

Van uit overal aan te passen
Van uit overal aan te passen

De mobiele digitale fotolijst, met als productnaam Vodafone 520 photo frame, heeft een intern geheugen van 100 MB en kan uitgebreid worden met een extern geheugen tot 2 GB, dus je kan er heel wat foto's op kwijt. Het 7-inch tft-scherm heeft een resolutie van 800 x 480. De adviesprijs bedraagt EUR 149,99. Bij aanschaf van een Vodafone-abonnement, in combinatie met enkele van de populairste toestellen van dit moment, is de fotolijst te koop voor EUR 19,99.

Verdere specificaties
Verdere specificaties

portablegear.nl