Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows 8
Opslag64 GB
Scherm10,1" (218 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Acer Iconia Tab W510 1 Foto Acer Iconia Tab W510 2 Foto Acer Iconia Tab W510 3
De Acer Iconia W510 is bijna één van onze favoriete convertibele Windows 8-ultrabook-tablets met Atom Inside. De tablet is compacter en lichter dan zijn 11,6-inch concurrenten, zonder in te leveren op resolutie, connectiviteit of accuduur. Het losse en convertibele dock voegt verder echt iets toe. Helaas is alleen het toetsenbord door de slechte layout en het stijve touchpad niet voor iedereen geschikt. Als je hiermee kan leven en je vindt het ontbreken van een Wacom-stylus niet erg, is deze hybride ultrabook een aanrader.
trustedreviews.com | juni 2012

De Acer Iconia W510 is een breedbeeld Windows 8-tablet die uitstekend is voor het bekijken van video's, maar niet voor het lezen van e-books. Dankzij het docking-station functioneert de tablet ook als een laptop met netbookformaat.
pcworld.com | juni 2012

De Acer Iconia Tab W510 is niet geschikt als laptop-vervanger. De compatibiliteit met Windows 8 is verleidelijk, maar de processor is niet krachtig genoeg om alle relevante software te draaien. Daarnaast zijn alle elementen op deze tablet wel erg opeengepropt.
techradar.com | juni 2012