menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

ZTE Grand Era LTE review

Gearchiveerd
Foto ZTE Grand Era LTE (1)Foto ZTE Grand Era LTE (2)

Inleiding

De ZTE Grand Era LTE (V9800 / U895) is een smartphone met Android 4.0 en een 4,5-inch touchscreen. De Grand Era heeft een krachtige quad-core NVIDIA Tegra 3-processor en 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD). Fotograferen is mogelijk met de 8-megapixel camera en videochatten is een optie middels de 1,3-megapixel webcam. Bijzonder is de ondersteuning van 4G (LTE) voor razendsnel mobiel internet.

Besturingssysteem

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Multimedia

De ZTE Grand Era LTE ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen ZTE Grand Era LTE

Van de ZTE Grand Era LTE staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de ZTE Grand Era LTE voorhanden.

Specs en varianten van de ZTE Grand Era LTE
Grand Era LTE

4,5" TFT touchscreen Android 4.04 GB opslag + MicroSDNVIDIA Tegra 3 1,5 GHz quadcore processor4GBluetooth en WiFi8 megapixel camera110 gram133,0 x 66,0 x 9,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord