menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Yarvik TAB275 review

Gearchiveerd
Foto Yarvik TAB275 (1)Foto Yarvik TAB275 (2)Foto Yarvik TAB275 (3)Foto Yarvik TAB275 (4)Foto Yarvik TAB275 (5)

Inleiding

De Yarvik TAB275EUK GoTab Ion 7" is een budget-tablet met een krasbestendig capacitive multi-touch IPS-display, een 1,2GHz-processor en 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD). Dankzij de ingebouwde VGA-(web)camera, microfoon en WiFi-ondersteuning behoort videochatten tot de mogelijkheden. Daarnaast is de TAB275 voorzien van een ingebouwde speaker, een USB 2.0- en een miniHDMI-aansluiting. De TAB275 heeft geen standaard 3,5mm poort, maar een kleinere 2,5mm poort - dus niet alle standaard headset passen erop. De Yarvik TAB275 draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en is een van de weinige Yarvik-tablets die toegang biedt tot de Google Play Store (Android Market) (voorgaande Yarvik-tablets boden alleen toegang tot de GetJar App Store). Verder wordt deze Yarvik-tablet geleverd met de MobiSoft OfficeSuite Viewer voor het bekijken van PDF- en Office-bestanden.

Besturingssysteem

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Multimedia

De Yarvik TAB275 ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Yarvik TAB275

Van de Yarvik TAB275 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Yarvik TAB275 voorhanden.

Specs en varianten van de Yarvik TAB275
TAB275

7,0" IPS touchscreen Android 4.08 GB opslagARM Cortex-A8 1,2 GHz processorWiFi0.3 megapixel camera283 gram174,0 x 118,0 x 10,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord