menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Wiko Upulse review

Komt in Q2
OSAndroid 7.0
Opslag32 GB
Scherm5,5" (267 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Wiko Upulse (1)Foto Wiko Upulse (2)Foto Wiko Upulse (3)Foto Wiko Upulse (4)Foto Wiko Upulse (5)Foto Wiko Upulse (6)Foto Wiko Upulse (7)Foto Wiko Upulse (8)

Inleiding

De Wiko Upulse reeks bestaat uit twee toestellen. De 5,5-inch Upulse en de 5,2-inch Upulse Lite. Met uitzondering van de schermgrootte zijn beide toestellen identiek. Het gaat hier om twee mid-range toestellen, met een 720 x 1.280 pixel resolutie, een 13-megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel selfiecamera. Beide toestellen draaien op Android Nougat en worden gevoed door een Quadcore 1,3 GHz processor met 3 GB RAM en 32 GB opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar middels een microSD-kaart en de accucapaciteit bedraagt 3.000 mAh. Tegelijk met de Upulse toestellen introduceerde Wiki de WIM-reeks, bestaande uit de WIM en de WIM Lite.

Besturingssysteem

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Wiko Upulse

Van de Wiko Upulse staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Wiko Upulse voorhanden.

Specificaties Wiko Upulse

Wiko Upulse
Aankondiging2017
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht167 gram
Afmetingen153,5 x 77,5 x 8,5 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.0
CPU/Geheugen
ProcessorARM Cortex-A53
Kloksnelheid4 core (max 1,3 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm5,5" (267 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera8,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB

Reminderservice

De Wiko Upulse is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de Wiko Upulse te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
Wiko Upulse reminder
Alle telefoon-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord