menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

TomTom Via 53 review

Beschikbaar
Scherm
Stembediening
Internet
Bluetooth
Foto TomTom Via 53 (1)Foto TomTom Via 53 (2)Foto TomTom Via 53 (3)Foto TomTom Via 53 (4)

Inleiding

De TomTom VIA 53 is een midrange navigatiesysteem ingebouwde WiFi. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi-functie is het bovendien zeer eenvoudig om al je kaarten te updaten. Je hebt geen computer meer nodig. TomTom stelt ieder seizoen nieuwe updates beschikbaar, gedurende de levensduur van je systeem. Door deze regelmatig te downloaden weet je zeker dat je de nieuwste kaarten hebt, met daarop nieuwe wegen, verkeersborden, snelheidslimieten en andere veranderingen. Naast WiFi ondersteunt de VIA 53 ook bluetooth, waarmee je de VIA 53 kan verbinden met je mobiele telefoon. Het systeem kan je tekstberichten voorlezen en geeft je volledige toegang tot de spraakherkenning op je telefoon. De VIA 53 is geschikt voor Siri en Google Now en kan ook gebruikt worden om handsfree te bellen.

Prijzen en beoordelingen TomTom Via 53

De goedkoopste TomTom Via 53 kost op dit moment (los) € 199,00. Kijk in het TomTom Via 53 prijzenoverzicht voor actuele TomTom Via 53 aanbiedingen. De TomTom Via 53 is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees hier de test(en).

Specificaties TomTom Via 53

TomTom Via 53
Aankondiging2017
Verkoopstart0000
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm
Resolutie
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
Internet
Bluetooth
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord