menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek


TomTom RIDER 550 review

Komt in Q2
Scherm4,3"
Stembediening
Internet
Bluetooth
Foto TomTom RIDER 550 (1)Foto TomTom RIDER 550 (2)

Inleiding

De TomTom RIDER 550 volgt de RIDER 450 uit 2017 op. Het navigatiesysteem is volledig draadloos en er is geen computer meer nodig om updates te installeren. Updaten gebeurt via WiFi en de meegeleverde Lifetime Services. Hou er rekening mee dat Lifetime niet levenslang inhoudt, maar gedurende de levensduur van het apparaat. Deze laatste termijn wordt door TomTom bepaald en bedraagt enkele jaren. Net als bij de vorige modellen in het assortiment heeft de TomTom RIDER 550 een handschoenvriendelijk 4,3"-touchscreen. Dit scherm is zelfs goed te bedienen op de meest bochtige en heuvelachtige wegen en rondritten. De nieuwe, snelle quad-coreprocessor biedt betere prestaties en een vlottere navigatie-ervaring. Je kan met je telefoon communiceren via stemassistenten van Siri en Google Now. Zelfs smartphoneberichten kunnen voorgelezen worden via een headset. De nieuwe TomTom RIDER 550 geeft je toegang tot TomTom Road Trips, waar je meer dan 150 exclusieve routes kunt downloaden. Zo kun je je ultieme motoravontuur nog makkelijker voorbereiden. De TomTom RIDER 550 wordt geleverd met duizenden speciaal geselecteerde Points of Interest.

Prijzen en beoordelingen TomTom RIDER 550

Van de TomTom RIDER 550 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de TomTom RIDER 550 voorhanden.

Specificaties TomTom RIDER 550

TomTom RIDER 550
Aankondiging2018
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht280 gram
Afmetingen136,8 x 88,4 x 30,5 mm
SubtypeMotornavigatie
Scherm
Scherm4,3"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
Internet
Bluetooth
VerbindingmicroUSB

Reminderservice

De TomTom RIDER 550 is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de TomTom RIDER 550 te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
TomTom RIDER 550 reminder
Alle navigatiesysteem-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord