menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

TomTom GO LIVE 1000 ervaringen

Gearchiveerd
Foto TomTom GO LIVE 1000 (1)Foto TomTom GO LIVE 1000 (2)Foto TomTom GO LIVE 1000 (3)Foto TomTom GO LIVE 1000 (4)
ik heb er afgelopen weekend een nieuwe accu in laten zetten en na een nachtje laden o procent er mee opgeschoten ...rara wat kan ik nog meer doen ...heb de contactpuntjes al schoongemaakt ...
crimson op 2 maart 2015
  • Goede ervaring mee gehad duideliijk een 7
  • Accu dus zeer onvoldoende
Gebruiksvriendelijk, als hij werkt
Marc R op 17 november 2014
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Tijdens de navigatie staat het beeld regelmatig stil terwijl de gesproken instructies wel verder gaan. Zeer vervelend vooral op speciale kruispunten.
  • De batterij loopt zeer snel leeg en het duurt zeer lang eer ze weer geladen is.
  • Waarom moet ik elk jaar tientallen Euro uitgeven voor kaartupdate terwijl nieuwere modellen livetime updates aanbieden
GO LIVE ! Daar heb je jaren plezier van ...als de batterij plat is! Het eerste jaar geen problemen. Daarna een echte ellende.(bij dagelijks gebruik) Valt uit als je hem echt nodig hebt, herstart 5 keer per minuut zelfs als hij in het hoesje is opgeborgen. Dus de batterij is altijd plat. Kortom ik heb hem een paar dagen geleden in een collère door het raam naar buiten gekegeld. Ik ga morgen zien voor een Garmin.
Krista P. op 31 augustus 2014
Was zeer goed het eerste jaar
Martin op 8 juli 2014
  • Duidelijk en deed wat hij moest doen
  • Na eerste jaar alleen maar elende accu na 1/2 half jaar defect
  • Steeds trommelgeroffel ook op de raarste momenten terwijl hij is uitgeschakeld . Daarna steeds opstarten in zwart scherm met geheugen info.
lijkt heel wat maar in zuid Spanje is hij totaal van hert padje betaalde service werkt totaal niet geeft aan kan geen verbinding maken
J vam Br op 17 juli 2013
  • Goed overzichtelihjk scherm
  • Veel te dure kaartupdates en serviceupdates ze bieden een tomtom refurbished aan voor de prijs van een kaart update + een serviceupodate dat is toch oplichting! als ik een kaartupdate +serviceupdate wil betaal ik net zo veel als een refurbished toestel schandalig
goed maar soms latig intestellen
f.albers op 30 mei 2013
  • Zit goed voor het raam goede bevestinging
  • Ieder jaar weer live abbonement kopen tewijl het bij andere merken gratis is 4 keer opwarderen 200 euro daar heb je een nieuwe voor.
Ziet er goed uit en scherm reageert snel
mark op 26 januari 2013
  • Verkeersinformatie die erg up to date is
  • De tomtom wordt steeds verder uitgekleed wat logica en service betreft.
  • Het bedrijf wordt steeds stugger en minder klantvriendelijk. Behalve de goed werkende verkeersinformatie heeft een tomtom geen enkele meerwaarde meer t.o.v. concurenten.
wijst zichzelf, handleiding nauwelijks nodig gehad.
JH op 4 januari 2013
  • Duidelijke handleiding voor die gevallen waar dit nodig is
Werkt eerste jaar prima
Martin op 17 december 2012
  • Werkt eerste jaar wel
  • Tweede jaar begint de shit
Mooi om te zien, als ie uit staat, da's ook het enige dat ik na 2 mnd. zie...
Backey op 29 oktober 2012
  • Laat ik weten als ik er 1 bedenk... 1. Accu 2. Accu 3. Accu 4. Accu 5. Accu
  • Zie je waar dit naartoe gaat?? NIET kopen!!!
Dit is een zeer gebruiksvriendelijk toestel "als " het goed functioneert. Helaas begeeft de batterij het telkens na max 6 maanden als je het toestel 5 dagen op 7 gebruikt.
GG op 25 augustus 2012
  • Live service ( als de batterij het doet)
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede klantenservice ( al 2 keer een nieuwe tomtom gekregen na batterij defect)
  • 2 jaar garantie in België
  • Batterij
  • Per 6 maanden heb je een nieuwe tomtom GO1000 nodig als je hem 5 dagen op 7 gebruikt.
  • Het is nog steeds niet mogelijk om een backup te maken via mytomtom!
  • Live service functioneert niet als de batterij defect is.
batterij begeeft het zeer snel, en geeft dan de melding dat live services niet beschikbaar zijn
Dick op 6 augustus 2012
  • Kl*te
  • Slechte batterij en softwarefouten
zoek naar een goede duidelijke gebruiksaanwijzingen voor mij niet duidelijk
C. van der S op 20 juli 2012
  • Ja ik heb hem gister pas gekocht, het lukt mij niet helemaal van de ene route naar een nieuwe route te gaan
  • Ik mis jammer een goede gebruiksaanwijzing! ik heb hem zojuist gekocht , en zit ermee wil een nieuwe plaats intoetsen? wil iets wijzigen huisnummer is verkeerd weet niet hoe ik dat weer kan veranderen, jammer
Het eerste jaar lijkt alles oke, na het verplicht betalen voor updates begint de ellende, gebruikersgemak van 0.0 . Cache legen? wel programma laat je dat doen???? Volgens mijn tomtom heb ik geen update nodig en op een ander deel van de pagina krijg ik een rode waarschuwing dat ik weer wél wat noodzakelijks moet downloaden wat ik weer niet voor elkaar krijg... Nee, tomtom is er niet makkelijker op geworden, erg jammer.
P. Streur op 19 juni 2012
  • Duidelijke beeld, vooral de melding dat je al 14 maanden oude kaarten hebt en net geupdated hebt
  • Gebruikersgemak bij updaten
Apparaat ziet er op zich wel goed uit maar is wel een hopeloos ding ik zou hem bij niemand aanbevelen.
Herman op 3 mei 2012
  • Display overzichtelijk
  • Binnen 4 weken apparaat terug gestuurd accu laat niet op. Vervangend exemplaar gekregen valt regelmatig uit diverse keren opgestuurd naar tomtom klacht bljft. De enige actie van tomtom is nieuwe software laden en daar blijft het bij maar het helpt niets!
  • In het hoesje gaat de tomtom ook wel eens spontaan aan.
Ondermaats qua informatie.
LENTE42 op 10 april 2012
  • Duidelijk beeld, groot scherm, gemakkelijk in te stellen
  • Geen informatie te vinden om de GPS ontvangst te herstellen voor TOMTOM LIVE GO 1000. Moet telkenmale RESETTEN bij elke opdracht, blijft afwachten. NIET TE DOEN !!!
tomtom reageerd niet meer. Ik wil graag naar de standaardinstellingen, maar hoe
solopleidingen op 30 november 2011
  • De live service was ik erg tevreden over
  • 14 februari 2011 aangeschaft en werk nu totaal niet meer
Mooi overzichtelijk , goeie ophanging
Mario op 14 november 2011
  • Asl hij werkt is ie super maar wat heb je aan pluspunten die niet werken
  • Valt vaak uit, en nu doet hij na 3 weken het helemaal niet meer resetten help niet dus kort om zeer slecht betrouwbaar.
  • Ik breng hem terug en ga voor een ander merk alle tom tom
Perfekt en zeer tevreden
ceulemans op 29 juni 2011
  • Helpt perfekt,bij verkeers problemen en duidelijk advies
  • Geen
Degelijk apparaat, dat zeer soepel te bedienen is. Mooi afgewerkt.
ron op 28 juni 2011
  • Prima werkende verkeersinfo.
  • Vele handige functies die gemakkelijk in het duidelijke menu terug zijn te vinden.
  • Duidelijke verstaanbaarheid en routeuitleg.
  • Je moet vrij hard spreken bij hand-free gebruik.
  • Het scherm glimt nogal bij veel licht.
  • Wil heel soms niet opstarten en moet dan gereset worden door de aan-toets 15 sec. vast te houden (op zich niet zo'n probleem)
eerste indruk goed .nog niet gebruikt
gerrit op 21 juni 2011
  • Mooi groot scherm
  • Geen instruktie boekje???
  • Om even tussen door .
  • al de mogelijke heden na telezen
De vormgeving, geluidsweergave en bedieningsgemak zijn heel goed. De toegevoegde waarde zit vooral in HD Traffic live en het melden van flitspalen. Voor navigeren prefereer ik nog steeds een vaste navigatie in de auto.
WB op 18 mei 2011
  • Super eenvoudige bediening
  • Duidelijke luidspreker
  • Duidelijk scherm
  • Slechte of geen navigatie in tunnels of gebieden met hoge gebouwen
  • Dekking van de live services in het buitenland niet geweldig
  • Geen goede indruk van de technische expertise van de helpdesk
Veel te vlug op de markt gebracht. Vanaf het begin bij het uitkomen in het bezit maar al 6x gereset, 4 x tomtom gebeld ivm software problemen, en elke keer krijg je als oplossing resetten.... met als gevolg alle instellingen weg.
chauffeur op 13 maart 2011
  • Plat model ,en de magneethouder is super. duidelijk scherm.
  • Software problemen, nog niet uit tebreiden met stemmen poi's ed.
Apparaat biedt niet datgene waarmee wordt geadverteerd.
Jansen op 31 januari 2011
  • Display is zeer overzichtelijk
  • Veel functies doen het niet
  • Op de display tik je heel vaak mis. Het invullen van tekst is een drama!!
Onvoorstelbaar goed!
marinus op 22 januari 2011
  • Schermbevestiging, teveel om op te noemen.
  • Geen?
De doos belooft een fantastisch apparaat en het was voor mij de reden om mijn TT 910 te vervangen. Echter, een groot deel van de functies is nog niet beschikbaar en na drie maanden gebruik zijn deze functies nog steeds niet beschikbaar. TomTom kan nog steeds niet melden, wanneer deze beschikbaar komen. Het riekt naar bedrog en zelfs de klantenservice zegt dat de ondersteuning van het product niet toereikend is en adviseert een klacht in te dienen bij de directie.
Jansen op 24 december 2010
  • Groot scherm
  • Overzichtelijk
  • Valt regelmatig uit en start dan opnieuw
  • Moeilijk om teksten in te geven, omdat je steeds op de verkeerde toets drukt
  • Ondersteuning niet toereikend
  • Er wordt veel beloofd dat niet wordt waargemaakt. Naar mijn gevoel een algehele miskoop
Erg mooi apparaat. Handige bediening. Erg duidelijk.
marcel op 7 december 2010
  • Bluetooth
  • Actuele verkeersinfo
  • 1e apparaat na 1 week gebruik deed hij niets meer.
  • 2e apparaat stuk na 2 maanden gebruik. Schakelde zichzelf telkens uit.
Alles ok, werkt zoals ik verwacht van een TomTom.
Ronny op 19 november 2010
Ziet er goed uit, presentatie is ook goed.
jp op 18 november 2010
  • Bijna geen data beschikbaar via internet, moeilijk te koppelen met het internet.
Een erg mooi en goed toestel, van alle functies voorzien als je veel in de auto zit. Handig dat je er de mobiele telefoon mee kunt bedienen!
Fred.A op 29 oktober 2010
  • Mooi design
  • Duidelijk menu en besturing
  • Super touchscreen
  • Heb twijfels of de snelheid goed word aangegeven (geeft ongeveer 10% minder aan als de KM-teller van m'n auto)
  • Ik weet niet zeker of het een instelling is maar ik heb het idee dat alls ik van een route afwijk, de TomTom niet automatisch de route herrekend!
Degelijk apparaat. Gemakkelijk in houder te plaatsen. Menu structuur iets te uitgebreid, vraagt te vaak om bevestiging.
Jan op 9 oktober 2010
  • Ingebouwde HDT
  • Zeer duidelijk beeld
  • Goede functionaliteiten
  • Touchscreen werkt prettig
  • Nog geen toegang tot MyTomTom
  • Daardoor geen prive voorkeursmogelijkheden in NP enz.
  • Nog geen Brodit dashmount beschikbaar, ook geen passieve TT dashmount.
Mooi en goed werkend apparaat met leuke extra's.
JP op 2 september 2010
  • Makkelijke bediening
  • Batterij
  • Houder
  • Nog geen
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord