menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sony Cyber-shot DSC-TX30 review

Gearchiveerd
Foto Sony Cyber-shot DSC-TX30 (1)Foto Sony Cyber-shot DSC-TX30 (2)Foto Sony Cyber-shot DSC-TX30 (3)Foto Sony Cyber-shot DSC-TX30 (4)

Inleiding

De Sony DSC-TX30 is een robuuste, stof- en waterbestendige camera die ook bestand is tegen koude temperaturen. De TX30 heeft een 3,3-inch OLED-touchscreen, een 18,2-megapixel sensor en een 5-voudige optische zoom. Nieuw ten opzichte van de TX20 is de Magnifying Glass Plus-modus (vergrootglasmodus), waarmee je beelden enorm vergroot kan vastleggen. Ook is er een krachtig LED-licht rond de lens om close-ups bij te lichten. De Sony TX30 komt in het zwart, blauw of oranje.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart ((micro)SD(HC), (micro)SDXC en Sony Micro). De camera ondersteunt verder een VideoOut aansluiting.

Resolutie en lens

De TX30 is uitgerust met een 18,2 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 26 - 130 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 5,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Sony TX30

De goedkoopste Sony Cyber-shot DSC-TX30 kost op dit moment (los) € 219,00. Kijk in het Sony Cyber-shot DSC-TX30 prijzenoverzicht voor actuele Sony Cyber-shot DSC-TX30 aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Sony Cyber-shot DSC-TX30 voorhanden.

Specs en varianten van de Sony TX30
TX30

3,3" OLED touchscreen (1 pixels)18.2 megapixel camera5.0x optische zoom140 gram97,0 x 60,0 x 16,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord