menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sony Cyber-shot DSC-HX7V review

Gearchiveerd
Foto Sony Cyber-shot DSC-HX7V (1)Foto Sony Cyber-shot DSC-HX7V (2)Foto Sony Cyber-shot DSC-HX7V (3)Foto Sony Cyber-shot DSC-HX7V (4)

Inleiding

De Sony DSC-HX7V is een geavanceerde digitale compactcamera met een 3-inch display, een 25mm groothoeklens met een 10-voudige zoom en optische beeldstabilisatie. Bijzonder is de Sweep Panorma-functie. Hiermee kun je eenvoudigweg de camera van de ene kant naar de andere kant bewegen en vervolgens maakt de DSC-HX7V van de beelden één mooie, panorama-foto. De camera vindt zelf de juiste instellingen afhankelijk van de omstandigheid met de iAUTO-functie. Daarnaast kan je met de DSC-HX7V 3D-opnames maken en video's in Full HD (1080p)-kwaliteit opnemen. Dankzij GPS en het ingebouwde kompas worden er automatisch geo-tags aan je foto's toegevoegd, zodat je altijd weet waar je ze hebt genomen. Verder is er een snelle continu-modus waarmee je 10 frames per seconde maakt. De Sony DSC-HX7V is beschikbaar in een rode, zilveren, zwarte, witte of blauwe uitvoering. Naast de HX7V is ook de Sony HX9V (met 16-voudige zoom) verkrijgbaar.

Prijzen en beoordelingen Sony HX7V

Van de Sony HX7V staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Sony Cyber-shot DSC-HX7V is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 9,5. Lees hier de test(en).

Specs en varianten van de Sony HX7V
HX7V

3,0" TFT16.2 megapixel camera10.0x optische zoom208 gram102,0 x 58,0 x 29,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord