menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sony Ericsson XPERIA X10 ervaringen

Gearchiveerd
Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (1)Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (2)Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (3)Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (4)Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (5)Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (6)Foto Sony Ericsson XPERIA X10 (7)
Ik vind het een fijn toestel en zeer snel in gebruik geweldig toestel jammer dat ik hem niet krijg opgeladen rood lampje knipperd elke keer 3 keer wat kan dit zijn wie kan mij helpen
r winkelmolen op 1 juli 2014
  • Geweldig toestel
  • Plaats om het toestel op te laden zeer onhandig
Mooi design, stevig toestel.
Simone op 24 december 2013
  • Makkelijk in gebruik. Alles werkt prima. Fijn dat deze telefoon gewoon op android draait.
  • Touchscreen werkt ook goed, heb wel het idee dat je soms wat harder moet '' duwen'' dan bij andere smartphones maar dat went.
  • Voelt aan als een stevige telefoon met een stevig scherm en kan dus wel tegen een stootje.
  • Updates via de computer gaan gemakkelijk en snel.
  • De camera. Het is wel 8 megapixels maar toch vind ik de foto's niet van heel goede kwaliteit. Vooral de ''flits'' wat eigenlijk een led lampje is verbeterd de kwaliteit van de foto's niet echt vind ik. Ook de duur van de batterij vind ik een minpunt, gaat niet heel erg lang mee. Laad hem s'nachts, vaak moet ik overdag ook tussendoor nog laden terwijl ik hem dan niet overdreven heb gebruikt ofzo..
Gebruik is heel makkelijk als je het toestel eenmaal gewend bent. Scherm is lekker groot, alleen het toetsenbord is wat klein, niet erg geschikt voor grote vingers. Super mooi beeld. In het algemeen ben ik heel goed te spreken over dit toestel, geen spijt van gehad. En bovenal stijlvol en daar hou ik persoonlijk van, het uiterlijk van een toestel. Wat ik ook mooi vind is dat het een groot toestel is, maar niet onhandig. Het is lang, maar smal en plat, dus helemaal mooi.
Maria op 3 december 2012
  • Duidelijk beeld en mooie foto's. Goed geluid en gebruikersvriendelijk. Groot scherm, maar toch elegant en stijlvol toestel.
  • Beeld van foto's en video opnames wordt na intensief gebruik sterk minder! Touchscreen idem, na intensief gebruik wordt de reactiesnelheid een stuk minder helaas! Alhoewel ik best zuinig met mijn spullen omga, al zeg ik het zelf..
een mooie telefoon hij werk als behooren
JMT op 4 oktober 2012
  • 4inc scherm
een mooie telefoon hij werk als behooren
JMT op 4 oktober 2012
  • 2inc scherm
Fijne phone, mooi beeld alles werkt naar behoren. Heb de phone nu 1,5jaar en zelfs na het updaten was het beeld nog mooier. Ik kan mijn smart TV er zelfs nu mee bedienen.
Stephdad op 8 juli 2012
  • Super mooi beeld, WIFI werkt perfect, beste phone die ik tot nu toe heb gead
  • Geluid van de phone vindt ik het enigste groote minpunt.
Mooi strak uiterlijk, snel, veel mogelijkheden, goede foto΄s
Babette op 25 mei 2012
  • Snel, groot touch screen
  • Microfoon niet zo hard, weinig specifieke accesoires op de markt
Het werkte voor kort heel goed. Opeens kan ik geen Smsjes meer ontvangen van niemand... En album spaced hem helemaal. Heb hem nog maar 1 jaar!!
Judith op 13 maart 2012
  • Muziek geluid
  • FM Radio
  • Android 2.1
  • Market
  • Helder scherm
  • Geen smsjes meer kunnen ontvangen
  • Album spaced hem
  • Weinig updates
Toen ik hem zag dacht ik die moet ik hebben. Over het algemeen een leuk tel.
Rianne op 13 februari 2012
  • Mooi en vooral helder scherm, snelle Wifi,Youtube enz blijft niet hangen.
  • Batterij 2x per dag leeg houd krap aan een dag vol als wifi uit staat en niet gsmst word. Geen Twitter app beschikbaar...
Op dit moment ben ik heel tevreden met mijn telefoon. Maar dat is wel anders geweest! De telefoon is drie x opgestuurd omdat hij spontaan uitviel, ze kwamen telkens met een software update! Wat natuurlijk niet hielp! Uiteindelijk een geheel nieuw toestel gekregen en deze al weer een half jaar in gebruik.
Amanda op 3 januari 2012
  • Het toestel is mooi van grote
  • Het toestel heeft een fijn besturingssysteem
  • Het toestel werkt goed
  • Het toestel vreet batterij, maar dat doen alle smart phones van dit moment.
slechtste toestel ooit!!!! Eigenlijk wil ik score dikke 0 geven! Het toestel gaat binnen voor reparatie en men beweert dat je zelf de schuld bent aan het gebrek terwijl dit niet zo is! Dankjewel Sony ericsson??
Joske op 8 december 2011
  • Muziekgeluid misschien?
  • Alles gewoon!
slechte telefoon. Heb hem nu bijna een jaar, maar al zeker 9 mnd mijn oude telefoon in gebruik. Meerdere keren bijna kapot willen gooien. De telefoon hangt vaak vast en reageert dan nergens meer op. Je moet te veel stapen doen voordat je iemand kunt bellen. Ik zit er nog lang aan vast erg genoeg! Ben dit niet van Sony gewend, normaal goede ervaringen ermee.
marjolein op 18 oktober 2011
  • Facebook en hyves steeds te zien.
  • Verder weinig pluspunten
  • Zie algemene indruk. Geen radio
Ziet er mooi uit. Maar de mijne is op de grond fevallen en doet helemaal niets meer! Hoe kan dat?????????? Kan iemand hier antwoord op geven?
Dick Broekate op 12 oktober 2011
  • Zeer duidelijk leesbaar.
  • Kan beslist niet tegen een stootje!
Erg mooie telefoon om te zien heb hem nu 4 maanden. Hij werkt erg goed alleen zoals sommige al beschreven het toetsenbord blijft wel is haaaangen. maar dat komt omdat de touchscreen heel gevoelig is en als je een beetje zweetvingers hebt kan dat nogal lastig zijn. verder erg tevreden over dit ding heb net de nieuwe software erop gezet maar het vervelende daar aan is dat je al je apps kwijt bent ook de gekochte.
Thijs op 26 september 2011
  • Mooie vormgeving
  • Werk snel en makkelijk
  • Veel leuke apps op te downloaden
  • Geen FM radio
  • Geen flitser maar een lampje
  • Al je apps kwijt na het downloaden van nieuwe software
mooi toestel met groot scherm
N.Ellen op 24 september 2011
  • Werkt prettig
  • Vreet batterijspanning. Elke dag opladen.
Niet tevreden. Heb de x10 nu iets langer dan een jaar, kan niet wachten tot ik een nieuwe mag uitzoeken! Toetsenbord blijft vaak hangen tijdens het smsen waardoor je dus jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj op je scherm ziet staan. Bij backspace verwijderd het gelijk heel je smsje. Ondertussen wilde ik mijn telefoon updaten naar 2.1. maar helaas! Telefoon doet gelijk helemaal niks meer! Meest verschrikkelijke telefoon die ik ooit heb gehad!
Charissa op 20 september 2011
  • Ziet er mooi uit.
  • Groot scherm.
  • Android.
  • Crasht na updaten.
  • Weinig tot geen hulp van sony ericsson ondersteuning.
  • Toetsen blijven hangen.
  • Galmt enorm wanneer je belt (bij de persoon die je aan de lijn hebt)
  • Batterij moet meerdere keren per dag opladen wanneer je regelmatig gebruik maakt van internet.
  • Android reageert heel traag.
  • Duurt lang voor batterij is opgeladen.
  • Niet gemakkelijk in gebruik.
  • Heeft geen fm radio
mooi toestel. werkt prettig.
N.Ellen op 20 september 2011
  • Mooi groot scherm
  • Batterij is binnen 1 dag leeg!
Slechte foon, heb hem gebruikt als navigator in Italiλ, hij valt op cruciale momenten uit batterijen veelte snel leeg, daarom via usb auto oplader vastgekoppeld, foon word erg warm vandaar mijn lage beoordeling.
max op 8 september 2011
  • Mooie vormgeving
  • Leuke apps te downloaden
  • Groot scherm
  • Overzichtelijk
  • Sloom
  • Korte accuduur
  • Geen wekker als je de telefoon uitzet
  • Slecht geluid
  • Etc. Zo kan ik wel even doorgaan
  • Traag in het algemeen
  • Miskoop! bah
Niet erg positief, aangezien ik wel e-mails kan ontvangen(lezen) maar nog steeds niet kan versturen.
Leo Baas op 2 augustus 2011
  • Bellen,internetbankieren en e-mails lezen gaan goed
  • Een simpel email ontvangen van Sony Ericsson op mijn bovenstaande klacht om smtp.rabomiel.nl in te voeren. Dit lukt echt van geen kant en zit zodoende al 4 maanden met een toestel dat niet naar behoren functioneert
een mooi en makkelijk te bedienen toestel! Met een woord GEWELDIG!
Mariska op 6 juli 2011
  • Simpel in bediening
  • Licht lekker in de hand
  • Makkelijk te updaten
  • Kan tegen een stootje
  • Heb ik niet
Zeer goed, zoals verwacht van Sony een hele hoge afwerking. Moet wel zeggen dat dit mijn eerste echt smartphone is. De overstap van de N95 naar de Xperia X10 is groot! Algemene indruk is gewoon goed, kan niet wachten tot ik in 2012 een nieuwe mag kiezen, zou het alleen prettig vinden als Sony zich wat meer op de toekomst zou richten en niet meer een software update mogelijk maakt!
Joey op 12 april 2011
  • Snelle verbinding met internet
  • Hoge afwerking
  • Prachtige interface
  • Geen echte flitser ingebouwd
  • Geen FM radio
  • Navigatie alleen goed met internet aan
Mooi toestel met veel mogelijkheden.
D. van Nieuwenhuizen op 8 april 2011
  • Groot touchscreen
  • Veel mogelijkheden via Android market
  • Timescape/mediascape
  • Telefoneren: zeer slecht verstaanbaar met galm
  • Slechte ontvangst bij telefoneren
  • Batterij snel leeg
Slechtste telefoon die ik ooit heb gehad. Heb hem nou al bijna een jaar en talloze malen de neiging moeten weerstaan dit apparaat op straat kapot te gooien, want god wat zou ik dat graag doen!
Jan-peter op 26 maart 2011
  • Groot scherm
  • Android
  • Totaal niet doordachte telefoon. Weinig tot niks werkt vlekkeloos.
  • Loopt vaak vast en anders is ie ontzettend traag
  • Touchscreen is het slechtste wat ik ooit heb meegemaakt. Regelmatig als ik een smsje typ en 1 keer op backspace druk, blijft het touchscreen hangen en blijft die knop hangen zodat heel m'n smsje wordt gewist. Zo hetzelfde met andere toetsen
  • Korte accuduur
  • Geen wekker als je de telefoon uitzet
  • Slecht geluid
  • Etc. Zo kan ik wel even doorgaan
Slechte telefoon, ik heb hem zelf ook gehad maar hij is kapot gegaan door de nieuwe update naar android 2.1 en ik krijg van de fabriek geen nieuwe omdat hun beweren dat ik hem heb laten vallen omdat de lijmlaag op de printplaat kapot is, dus nu zit ik vast aan een abbo die nog 1,5 jaar duurt en ik heb geen telefoon. Overigens was dat al de 2e keer dat hij terug was gestuurd, de 1e keer duurde het ook 5 weken voordat ik hem terug had omdat de fabriek hem was vergeten..
Cel. op 31 januari 2011
  • Groot scherm
  • Traag in het algemeen
  • Android 1.6
  • Timescape en Mediascape zijn zeer traag
Mooi toestel, maar niet gebruiksvriendelijk. Om iemand via je contactlijst te bellen moet je eerst door meerdere schermen. Tevens is de touchscreen niet snel, soms moet je meerdere keren drukken voordat hij eindelijk iets oppakt. Ik zou hem zeker niet aanraden.
GK op 11 januari 2011
  • Design
  • Gebruik
Zeer slecht, heb toestel nu 6 maanden in mijn bezit waarvan hij 5 maanden in reparatie is (nu weer, voor de 4e x).
Pele op 9 januari 2011
  • Geen idee
  • Geen idee
Reeds 2x in herstel op 3 maanden tijd !!!
danny op 29 december 2010
  • Is steeds in herstel zou dit dus niet weten !!
  • Zeker de hersteldienst (Teleplan)
Geniale telefoon. Een alleskunner en als je het mij vraagt ook de mooiste android telefoon op dit moment. Met de 2.1 update nog beter en sneller geworden. Topper! Dit is trouwens mijn 2e x10. De eerste had een technisch probleem waardoor hij steeds ging rebooten. Na 2 maanden eindelijk een nieuwe gekregen. Ondanks dit toch een 9,0 omdat de x10 die ik nu heb ongelofelijk goed bevalt. Beetje raar dat sommige mensen dit toestel een erg laag cijfer geven terwijl dat duidelijk komt door hun eigen onwetendheid. Als bijv. vista via usb je telefoon niet ziet zal dat met 99,9 % zekerheid liggen aan je computer... Verder ga ik ook zeker niet klagen over de camera, want deze maakt erg mooie foto's, in een belichte omgeving. Naar mijn weten is er op dit moment dan ook nog geen mobiel die mooie foto's in het donker kan maken. Er is gewoon geen ruimte voor een goeie flitser in de mobieltjes van nu.
Rob op 21 december 2010
  • Android
  • Snelheid
  • Looks
  • Stabiel
  • Mediascape is erg fijn (mp3 speler)
  • SE is laat met de updates. Android 2.2 is er inmiddels al even en de x10 heeft pas net de 2.1 update gehad.
Goede handzame telefoon, leuk design.
Theo op 13 december 2010
  • Android is lekker snel, duidelijk menu
  • Batterij snel leeg, om de dag opladen en als je veel on-line bent, elke dag opladen
Ingewikkeld, sommige dingen zijn gewoon niet te vinden. bijv. setup wizzard voor tel nr.
spookje op 19 november 2010
  • Prachtig design.
  • Je moet veel zoeken en uitzoeken waar wat zit en veranderingen zijn moeilijk te maken. toetsenbord op scherm is niet handig
  • De camera maakt verwachting niet waar
  • Veel galm met bellen
  • In nieuwbouw huis slecht bereik
Ik heb de SE X10 reeds 5 maanden in gebruik, ben er erg tevreden over. Mooi design, makkelijk in gebruik.
Mike op 3 november 2010
  • Fijne bediening
  • Snel internet
  • 8,1 megapixel camera
  • Groot scherm
  • Timescape / Mediascape
  • Update naar Android 2.1
  • Accu mocht wat langer volhouden
Leuk compact, daarvoor ook aangeschaft.
Bert op 13 oktober 2010
  • Compact
  • Al twee keer naar service geweest in nog geen 2 maanden
  • Batterij snel leeg!
  • Updaten moet via interverbinding!
  • Sms'en moeizaam(toetsenbord)
Ik heb het toestel sedert vorige vrijdag en heb heel veel spijt dat ik het heb gekocht.
F Van H op 7 oktober 2010
  • Geen
  • Regelmatig valt netwerk uit, moeilijk te behandelen (te ingewikkeld), zeker voor ietwat oudere mensen
Mooi toestel om te zien.
nieuw op 29 september 2010
  • Leuke apps te downloaden
  • Groot scherm
  • Overzichtelijk
  • Veel galm bij telefoneren en ik ben slecht verstaanbaar, wordt mij telkens verteld.
  • Scherm hangt erg aan/snel vies
  • Batterij snel leeg
  • Toestel is te groot, kan niet goed in broekzak
Groot, daardoor minder makkelijk mee te nemen in broekzak, maar daardoor wel weer beter te gebruiken voor het internetten.
Klever op 3 september 2010
  • Prijs / kwaliteit verhouding.
  • Plaats en dopje op usb aansluiting.
Ik heb de XPERIA nu een paar weken. Het on-screen toetsenbord bevalt mij wel, maar dan alleen als je capslock aan laat staan, op die manier kun je makkelijker de juiste letters intoetsen. Wat ik vreemd vind is dat er verschillende versies van het on-screen toetsenbord zijn. Deze verschijnen plots op je XPERIA en die kun je niet zelf wijzigen. Mijn vriendin heeft dit met haar iets oudere XPERIA ondervonden en dit niet op te lossen via een up-date via de Sony Ericsson site. Verder een prima toestel met goede gadgets via Market, en Google Talk bevalt ook supergoed.
Benny op 30 augustus 2010
  • Verschillende versies on-screen toetsenbord
  • Google Talk
  • Android Market
Lekker makkelijk, even wennen aan het vergroten van het scherm. Sluit goed aan op Google Mail en Agenda.
wil op 25 augustus 2010
  • Klein en handzaam
  • Goede software icm je pc
  • Zowel qwerty als toutch te gebruiken
  • Accu werkt veel langer t.o.v. HTC HD2
  • Soms een beetje traag
  • Uitvergroten van tekst erg gevoelig
  • Scherm blokkering even op letten met instellen
Leuk dingetje, veel mogelijkheden.
caroline op 21 augustus 2010
  • Mooie vormgeving
  • Fijn scherm ook in de zon
  • Als je hem door hebt, een fijn ding
  • Je kunt de kleur van je achtergrond niet veranderen en ik heb een pest hekel en donkerblauw.... en raadt eens de achtergrond is alleen donkerblauw
Erg ontevreden,spijt van de aankoop.
L van der Wi op 13 augustus 2010
  • Nog niet gevonden
  • Spontaan op vliegtuig modus
  • Spontaan belvolume uit
  • Als ik een oproep wil aan nemen en ik raak de bovenste knop aan ben ik de verbinding kwijt. Als je tijdens een oproep de rechtse knop aanraakt ben ik ook de verbinding kwijt.
Mooi design, top groot scherm.
Flappie op 7 augustus 2010
  • Vele apps
  • Dat het geen Apple is
  • Energieverbruik
  • Crashen sommige apps
Mooi strak design en groot scherm.
lin op 27 juli 2010
  • Alleskunner
  • Supersnelle verbinding
  • Toestel beschadigt niet snel door een soort rubberachtige achterkant
  • Accu is snel leeg als je regelmatig op internet zit
Hij is makkelijk te gebruiken, maar daarentegen zijn sommige funsties wel moeilijk te vinden, zoals 2e camera. Die heft ie wel maar ik kan em niet vinden in het menu.
Alex op 21 juli 2010
  • Groot beeldscherm
  • Heel gewennelijk, na een poosje heb je hem vrij snel door. -de camera, perfekt gewoon.
  • Snel internet.
  • De vele mogelijkheden.
  • Hij is gewoon erg prettig in het gebruik, en het Android besturingssysteem is heerlijk.
  • Een allerdaags iets als Skype pakt die niet.
  • Niet de nieuwste Android maar Andoid 1.6
  • Sommige functies niet goed te viniden, echt zwaar zoekwerk.
  • Te zacht geluid met muziek zonde headset.
  • Voor de rest heb ik hem nog maar net 5 dagen ofzo dus ik weet nog lang niet alles van mijn Xperia, maar ik ben al aardig op weg.
Net in gebruik en werkt beter als de Samsung Omnia I en II.
Jac Driessen op 20 juli 2010
  • Overzichtelijk beeld
  • Mooi en elegant toestel
  • Geen minpunten tot nu toe
Hij is heel erg mooi.
Melenka op 19 juli 2010
  • Internet werkt snel.
  • Touch werkt goed.
  • Hij kan niet met Vista op de pc in verbinding komen
Ziet er goed verzorgd uit.
Gertjanneke op 13 juli 2010
  • Ben ik nog aan het ontdekken
  • Moeilijker te bedienen als verwacht, ben Nokia gewend
Ziet er mooi uit. Plat en erg handzaam.
I. Andeweg op 1 juli 2010
  • Maakt goede foto's en filmpjes in daglicht.
  • Uitgebreide en mooie telefoon met een goed werkende Android.
  • Bijzonder slecht geluid.
  • Irritant venster van timescape in beeld, dat niet te verwijderen is.
  • Minder goede ontvangst dan met andere telefoons.
  • Met Vodafone geen 3G verbinding.
  • Accu vιιl te snel leeg !! Binnen een dag.
Prima toestel, maar vergt enige gewenningstijd.
E.G. Lantink op 30 juni 2010
  • Mooi ontwerp
  • Eenvoudige bediening
  • Goede camera
Ik lees hier dat er een video out op zit, maar die kan ik dus nergens vinden, kunnen jullie mij vertellen waar die ergens zit ? Alleen stekker erin werkt niet namelijk.
obnoxious67 op 29 juni 2010
  • Lcd scherm
  • Intern geheugen
  • Design
  • Standaard screenprotector
  • Accu (wordt opgelost na update)
  • De aan/uit knop wordt niet gelocked, en daarom gaat hij vaak in mijn zak op vliegmodus of stil of helemaal uit.
Ziet er snel uit, gemakkelijk in je broekzak te doen, of in een handtas.
imme op 26 juni 2010
  • Goed cameradeel
  • Overzichtelijk menu (ook voor een 60 plusser!)
  • Amper bereik, of ligt dat uitsluitend aan waar ik woon? Iemand zei dat er zoveel toeters en bellen in zitten dat dat ten koste gaat van het antennegedeelte (?)
  • Ligt niet lekker in de hand.
  • Geen beschermhoesje te verkrijgen
Super, cool telefoontje met veel functies.
Maarten op 23 juni 2010
  • Google Android
  • Snel internet
  • Touchscreen werkt goed
  • Batterij gaat niet lang mee (ligt er ook aan wat je er mee doet natuurlijk)
Heb hem nu een iets meer dan een week in gebruik, en moet zeggen dat dit de best Sony Ericsson is die ik tot nu heb gehad. Geen geouwehoer met boekjes, want het menu gebruik je intuοtief. Ook mensen die klagen over het touchscreen: Nog geen problemen gehad. Tevens lees ik hierboven minpunten, welke te verhelpen zijn door een simpele app. te installeren (ik noem een Astro of advanced task killer.) Batterij gaat wel snel leeg, maar ik gebruik hem dan ook redelijk intensief (I-net,GPS,Mp3's etc.) Al met al een zeer goede telefoon.
johnny op 17 juni 2010
  • -Design -Menu layout -helder scherm -Android (off course) -Touchscreen (totaal geen probs. mee) -al het andere
  • Als er al 1 is, de accuduur.
  • Hadden wel iets meer erbij kunnen doen ipv alleen oordoppen en lader (bijv: N97 mini komt met auto-lader, autohouder en onbeperkte navigatie)
Een vette telefoon! Hij is snel, gemakkelijk te bedienen en hij ziet er mooi uit.
Maartje op 13 juni 2010
  • Overzichtelijk bijhouden van sociale netwerken (twitter, hyves, facebook)
  • Ontzettend goede camera, scherpe foto's en filmpjes
  • Lekker plat, dus past makkelijk in je broekzak
  • Gemakkelijke bediening, ik had de handleiding niet nodig om meteen aan de slag te kunnen met de telefoon
  • Iemand bellen is wat omslachtig, je moet een paar keer 'klikken' voordat je eindelijk aan het bellen bent
  • Beeldscherm wordt heel vet, maar dat hebben alle touch telefoons
Mooi vormgegeven, uitgebreid, hip!
christella op 12 juni 2010
  • Timescape
  • Geen pennetje bij touchscreen
  • Bestandsbeheer
Mooi toestel, werkt sneller dan vorige HTC Touch Diamond.
jan devriese op 12 juni 2010
  • Mooi design
  • Vlug
  • Uitleg
  • Verbinding computer
Super phoon, kan niet beter, nog even wachten op ander Android 2.1.
kuipers op 11 juni 2010
  • Scherm
  • Snelheid
  • Functies
  • Camera
  • (nog) geen
Goeie telefoon, super camera, oordopjes geluid is super. Prettig touchscreen. Heb hem al aantal weken/maanden en niks geen problemen mee.
Stefan op 5 juni 2010
  • Camera
  • Android 1.6 is door SE aangepast naar eigenlijk Android 2.1
  • Oordopjes geluid
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Helaas geen FM radio
Moooi toestel, veel mogelijkheden.
Peter van Meel op 1 juni 2010
  • Snelheid, uiterlijk
  • Mogelijkheden per menu zijn onoverzichtelijk en essentiele functies ontbreken.
Prachtig mobiel, ik lees veel negatieve dingen over het onscreen toetsenbord, maar daar heb ik nog niks van gemerkt.
Jaas op 24 mei 2010
  • Design
  • Media
  • En timescape
  • Camera
  • Het heerlijke grote scherm
  • Android 1.6 (had liever 2.1 gehad, maar hoor dat daar binnenkort update voor komt)
  • Accu gaat niet echt lang mee
Prachtig toestel dat ik nog helemaal moet leren kennen!
Huub T. op 21 mei 2010
  • Voorlopig perfect
  • Het enige jammere vond ik dat bij het toestel in de verpakking niet een eenvoudig beschermhoesje o.d. wordt geleverd. Maakt het toestel bij eerste ingebruikname erg kwetsbaar!
Geweldig apparaat met een mooi design!
Maurice op 25 april 2010
  • Mooi
  • Alleskunner
  • Snel
  • Goede interfaces
  • Af en toe geen reactie
  • Niet intuitieve mediaspeler
Mooi toestel, makkelijke bediening.
bc karreman op 20 april 2010
  • Bedieningsgemak
  • Razendsnel internetten
  • Eenvoudige synchronisatie met gmail.
  • Bij aanstaan bluetooth en synchroniseren van Google gegevens gaat accu geen volledige dag mee. Laat staan als je er ook nog mee belt overdag of de mp3 player gebruikt, dan moet je zeker tussendoor opladen.
  • Ik kan niet op mijn ip adres van mijn server inloggen daar Android geen ondersteuning geeft.
  • Het klepje waarin de mini usb moet worden aangesloten om de batterij te laden is niet makkelijk open te krijgen.
Erg goed werkende telefoon, ook is de camera erg goed en is het pretiig in besturing.
Stefan Hage op 19 april 2010
  • Camera
  • Accuduur
  • Bediening , mogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • FM-Radio moet de X10 missen.
Al een week in bezit en ik ben er zeer tevreden over. Ik heb geen problemen met het toetsenbord, kan er snel mee typen. Camera is super, maar dat had ik ook niet anders van Sony Ericsson verwacht. Timescape en Mediascape werkt bij mij erg goed met Facebook en Hyves. Vandaag in de zon gebruikt en het viel me op dat het erg goed in de zon at te lezen is. een super telefoon dus. Als hij op Android 1.6 zo goed werkt ,kan ik haast niet wachten op 2.1/2.2.. Conclusie: ik ben super tevreden.
romeo op 19 april 2010
  • Camera 8.1 megapixel
  • Design
  • Scherm ( zelfs met tegen licht )
  • Snelheid
  • Contrast
  • Keyboard
  • Interface
  • Gebruiksgemak
  • Intergratie van Facebook en Hyves
  • Niet veel op aan te merken
  • Trouwens als ik foto's maakt in het donker pak ik een digitale camera.
Ik heb deze telefoon nu een aantal dagen en ben er zeer tevreden over, mooie interface, snel en kan er goed op chatten. Het scherm is ook super zelfs in de zon is alles nog leesbaar. Verder is de infinity knop fantastisch, alles informatie vinden met 1 druk op de knop. Camera is super, maar ik had niet anders verwacht van een Sony Ericsson. Kan iedereen de X10 aanraden. Hij werkt met Android 1.6 al supersnel, wat zal 2.1/2.2 brengen, kan bijna niet meer wachten op de update.
Romeo op 17 april 2010
  • Design
  • Snelheid
  • Scherm
  • Interface
  • Gebruiksgemak
  • Ligt lekker in je hand
  • Coolness
  • 8.1 megapixel camera
  • Timescape/Mediascape
  • Niet veel kunnen vinden
Geen goede telefoon. Touchscreen erg matig. Ondanks de snelle proccesor erg traag. Mediascape werkt niet goed. Geen multitouch. Android 1.6. Accuduur. En zo maar door!
Hunter op 12 april 2010
  • 8,1 MP camera is goed
  • Design
  • -Alle bovengenoemde dingen
  • Voor nog minder geld heb je een HTC Desire. En die is 1000 keer beter.
Ik vind het een hele fijn toestel, ook maakt hij buitengewoon goede foto's en dat het met Android 1.6 wordt geleverd - mij maakt niet uit want ik vind hem fijner dan mijn HTC HD2.
ed op 11 april 2010
  • Camera
  • Snelheid
  • Vormgeving(licht fijn in de hand)
  • Touchscreen gaat lekker licht
  • Batterij(kan ook aan mij liggen gebreuk hem veel)
Ik heb deze mobiel besteld en hij komt morgen binnen ik zat eerst te twijfelen tussen een X10 en een HTC Desire maar toch voor de X10 gekozen omdat hij een 8.1 megapixel camera heeft en een 4.0 inch beeldscherm
Angelo op 11 april 2010
  • 8.1 megapixel camera
  • Timescape en mediascpape
  • 4.0 inch beeldscherm verder is bijna alles goed
  • Android 1.6 (weet niet of ie updateable is)
  • Geen mutlitouch
  • Niks meer TOP MOBIEL!!
Het is een mooie telefoon. Het uiterlijk is echt super en hij is niet heel erg zwaar.
Noes op 9 april 2010
  • Gebruiksvriendelijk op veel punten
  • Mooi uiterlijk
  • Snelheid
  • Is geleverd met Android 1.6, de update naar 2.1 komt hopelijk snel
  • Hyvesfunctie in timescape werkt niet nauwkeurig
  • Mediascape haalt albumhoezen op die je niet kan wijzigen of aan kan klikken
  • Accuduur is niet erg lang
Walter, als je aleen maar voor de camera gaat, koop je dan een digitale camera! Bij een gsm is dat gewoon een extra'/leuke ''functie''. Verder is de Xperia hιιl goed afgewerkt, indeling van menu etc. is ook goed te noemen. Ik ga 'm binnekort kopen met abbo.
Tim op 4 maart 2010
  • Afwerking
  • Camera!
  • De rest.
  • Het uitbreidbare geheugen, liever 32 G
Leuk, maar niet meer dan dat omdat hij geen xenon flitser heeft... onbegrijpelijk... helemaal omdat Sony Ericsson al vele modellen met heeft.
`Walter op 5 februari 2010
  • - -uiteraard niet alles slecht...maar voor mij is camerafunctie van belang. telefoon is altijd wel goed over het algemeen bij de ''concurenten''. Voor mij is op dit moment de Satio, pixel 2 ofwel pixel2 en Aino interessant..maar van deze is de Satio het meest veelzijdig, vandaar dat ik hem momenteel gebruik... -
  • --Geen xenon flitser - -
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord