menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sandisk Sansa Clip review

Gearchiveerd
Foto Sandisk Sansa Clip (1)Foto Sandisk Sansa Clip (2)Foto Sandisk Sansa Clip (3)Foto Sandisk Sansa Clip (4)Foto Sandisk Sansa Clip (5)

Inleiding

De Sandisk Sansa Clip is de kleinste mp3-speler die Sandisk ooit geproduceerd heeft. Met een grootte van een luciferdoosje zal je altijd een plekje vinden waar je de Sansa Clip kan bewaren. Ondanks zijn omvang én beperkte prijs is de Sandisk Sansa Clip een volledige mp3-speler. Het 1" OLED scherm maakt het navigeren gemakkelijk. Zelfs een voicerecorder en een fm-tuner zijn standaard. Het geheugen bedraagt 1 of 2 GB. De Sandisk Sansa Clip is een directe concurrent voor de Apple iPod shuffle (duurder), de Creative Zen Stone (geen display) en de Creative Zen Stone Plus. Het spelertje is verkrijgbaar in vijf aansprekende kleuren.

De Sansa Clip is in 2009 opgevolgd door de SanDisk Sansa Clip+ (2GB, 4GB of 8GB), die een compacter formaat heeft en als extra is uitgerust met een SD-slot om het geheugen mee uit te breiden.

Prijzen en beoordelingen Sandisk Sansa Clip

Van de Sandisk Sansa Clip staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Sandisk Sansa Clip is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,3. Lees hier de test(en).

Specs en varianten van de Sandisk Sansa Clip
Sansa Clip - 4GB(4 GB opslag)

Sansa Clip - 8GB(8 GB opslag)

1,0" OLEDToesteleigenFM-radio26 gram55,0 x 34,0 x 17,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord