menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sandisk Clip Jam review

Beschikbaar
Scherm1,0"
OSToesteleigen
Opslag8 GB
WiFi
Foto Sandisk Clip Jam (1)Foto Sandisk Clip Jam (2)Foto Sandisk Clip Jam (3)Foto Sandisk Clip Jam (4)Foto Sandisk Clip Jam (5)Foto Sandisk Clip Jam (6)Foto Sandisk Clip Jam (7)

Inleiding

De SanDisk Clip Jam is een compacte mediaspeler, die komt in het zwart en verschillende vrolijke kleuren (roze, oranje, blauw of groen). Middels het 1-inch OLED-display en de grote navigatietoetsen kan je eenvoudig muziek beluisteren. Via drag & drop en de microUSB 2.0-aansluiting is het mogelijk om snel bestanden vanaf je computer op de Clip Jam te plaatsen. Het 8GB geheugen biedt genoeg ruimte voor ongeveer 2.000 liedjes en is uitbreidbaar via microSD. Als je even genoeg hebt van je eigen muziek, is het mogelijk om naar FM-radio te luisteren. Alle bekende muziekformaten (waaronder MP3, WMA, AAC en WAV) worden ondersteund. SanDisk belooft een batterijduur tot 18 uur. Tot slot is de SanDisk Clip Jam voorzien van een handige clip, waarmee je hem aan je kleding of tas kan bevestigen.

Prijzen en beoordelingen Sandisk Clip Jam

Van de Sandisk Clip Jam staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Sandisk Clip Jam is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees hier de test(en).

Specificaties Sandisk Clip Jam

Sandisk Clip Jam
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht9 gram
Afmetingen66,0 x 40,6 x 15,2 mm
Scherm
Scherm1,0"
Resolutie128 x 64px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag8 GB + microSD
Uitbreidbaar
Audioformaten
Videoformaten
Camera
Camera
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTuner
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord