menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung Star 3 review

Beschikbaar
Foto Samsung Star 3 (1)Foto Samsung Star 3 (2)Foto Samsung Star 3 (3)Foto Samsung Star 3 (4)Foto Samsung Star 3 (5)Foto Samsung Star 3 (6)Foto Samsung Star 3 (7)Foto Samsung Star 3 (8)Foto Samsung Star 3 (9)Foto Samsung Star 3 (10)

Inleiding

De Samsung Star 3 (S5220) is een budgetvriendelijke telefoon met een 3-inch touchscreen en Samsungs TouchWiz Lite-interface. Mobiel internet is mogelijk via GPRS/EDGE of WiFi en een headset kan je aansluiten op de 3,5mm poort of draadloos middels Bluetooth 3.0. Browsen doe je met de Opera Mini-browser en dankzij de ondersteuning van push e-mail houdt de Star 3 je altijd op de hoogte van je laatste binnenkomende e-mails. Video's en muziek kan je bekijken en beluisteren met de mp3/mp4-speler; ook FM-radio is aanwezig. Verder vind je voorgeinstalleerde apps voor Twitter en Facebook en voor instant messaging (ChatOn, MSN, Yahoo Chat, Google Talk en Facebook Chat). Het 20MB geheugen van de Star 3 is uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart (van maximaal 16GB) en met de 3,2-megapixel camera kan je altijd prima een foto maken. De Samsung Star 3 komt in een zwarte of een witte uitvoering. Dit model bestaat ook als de Star 3 DUO (S5222) (met dual-sim functionaliteit), maar dat model is niet in Nederland verkrijgbaar. De Star 3 is later heruitgebracht als de Samsung REX80 (S5220R).

Besturingssysteem

Prijzen en beoordelingen Samsung Star 3

Van de Samsung Star 3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung Star 3 is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 4,3. Lees hier de test(en).

Specs en varianten van de Samsung Star 3
Star 3

3,0" TFT touchscreen Toesteleigen37 MB opslag + MicroSD 0 MHz processorEDGEBluetooth en WiFi3.2 megapixel camera95 gram102,0 x 58,0 x 12,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord