menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung Gear S2 review

Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Samsung Gear S2 (1)Foto Samsung Gear S2 (2)Foto Samsung Gear S2 (3)Foto Samsung Gear S2 (4)Foto Samsung Gear S2 (5)Foto Samsung Gear S2 (6)Foto Samsung Gear S2 (7)Foto Samsung Gear S2 (8)

De Samsung Gear S2 (SM-R720) is een smartwatch die komt met een donkergrijze horlogeplaat en -band of met een zilveren plaat en witte band. Naast dit model is ook de Gear S2 classic (met een zwarte plaat en een leren band) beschikbaar. Deze smartwatch ondersteunt 3G, Bluetooth 4.1, WiFi en NFC. Notificaties van je smartphone zijn direct op je pols te ontvangen. De roterende bedieningsring, samen met de buttons Home en Back, zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot berichten en apps. De Gear S2 is verder voorzien van een rond 1,2-inch SuperAMOLED-scherm, het Tizen OS-besturingssysteem, een 1GHz dual-core processor, 512MB RAM en 4GB geheugen. Het toestel is ook te gebruiken als fitnesstracker. De 300 mAh batterij zorgt voor een batterijduur tot twee dagen. De Gear S2 beschikt tot slot over een IP68-certicaat, wat betekent dat deze smartwatch bestand is tegen stof en water.

Prijzen en beoordelingen Samsung Gear S2

Van de Samsung Gear S2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung Gear S2 is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,7. Lees hier de test(en).

Specificaties Samsung Gear S2

Samsung Gear S2
Ook bekend alsSM-R720
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht51 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord