menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung Galaxy S2 ervaringen

Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag16 GB
Scherm4,3" (217 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S2 (1)Foto Samsung Galaxy S2 (2)Foto Samsung Galaxy S2 (3)Foto Samsung Galaxy S2 (4)Foto Samsung Galaxy S2 (5)Foto Samsung Galaxy S2 (6)Foto Samsung Galaxy S2 (7)Foto Samsung Galaxy S2 (8)
qua uiterlijk heel fijn ik laat ZO vaak me telefoon vallen en het scherm gaat NIET kapot
Darcey op 3 november 2014
  • Scherm gaat bijna niet kapot
  • Batterij snel leeg
Ik heb mijn mobile net 9 maanden , maar hij valt wel 3 tot 4 keer per dag uit.  En daardoor gaat er elke keer als die uitvalt 10% tot 15% af. En dat is er vervelend.
manon op 22 april 2014
  • Mooie camera met flits.
  • Dun en licht.
  • Groot scherm.
  • Sloom.
  • Valt vaak uit.
  • WiFi doet het vaak niet.
  • Accu snel leeg. Moet elke dag wel opladen. In de middag is die al vaak leeg.
hij kan snel werken maar het ligt eraan hoeveel je in je geheugen hebt.Veel mensen die deze telefoon hebben krijgen na een aantal jaren last van problemen. Maar hij werkt goed en is makkelijk te begrijpene
es op 22 maart 2014
  • Makkelijk te gebruiken
  • Mooi beeld
  • Goede camara
  • Veel geheugen
  • Krijgt snel allemaal verschillende problemen zoals opeens uitgaan en aan
  • Wordt snel warm
  • Loopt best snel vast
  • Bij veel mensen gaat het usb poortje kapot
  • Hij is te groot en neemt het grootste gedeelte van je broekzak in beslag
Ik heb de s2 pas een dag tweedehands en ben er redelijk tevreden over. Het vervelende is dat de bovenkant snel warm wordt als je achter internet zit of zit te gamen. Gelukkig niet te heet, maar dat moeten we nog zien nadat ik al deze reacties heb gelezen..... Ook de accu is snel leeg. Ik ga binnenkort maar een soort extra acculader kopen dan akn ik hem in mijn zak opladen. Hopelijk kan ik er nog lang mee doen. Langer dan de gio...
Sebastiaan op 30 september 2013
  • Mooi beeld
  • Mooi design
  • Handig voor vele dingen
  • Accu is snel leeg! ((binnen 5 uur)
  • Telefoon wordt snel warm als ik ga internetten of gamen. Vooral de bovenkant.
  • Sd-kaart kan je pas plaatsen als je de accu weghaalt.
  • Achterklepje fragiel
Ik heb mijn s 2 nu net drie maanden, en ik heb hem alweer eens ter reparatie kunnen aanbieden... Ik heb nu al 5 slechte producten van samsung gehad en ik ben er helemaal klaar mee!!!
Loek op 20 juni 2013
  • Mooi helder groot scherm.
  • Loopt vreselijk vaak vast.
  • Wifi problemen
  • Achterklepje is snel gebroken, doordat de accu veels te heet is geworden is de plastic gaan smelten en hierdoor is het achterklepje kapot.
In het begin een topfoon. Al gauw gkomen de problemen. Vastlopen.vanzelf uitgaan. Dit gebeurd,steeds vaker. Geldt trouwens voor alle samsungs hoor niet anders. Ook batterijen die kapot gaan.
Marjon op 29 mei 2013
  • Makkelijk in gebruik als hij t doet.
  • Zie boven dit is mijn 4 e samsung telefoon en heb er geen vertrouwen.meer in. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je halverwege je 2 jarig abbonement een nieuwe foon.moet aanschaffen ?
Goed maar hoogst irritand, Hopelijk kan ik hem nog met de garantie terugsturen anders heb ik mn geld echt verpest, ik heb hem namelijk al gereset naar fabriekstaat maar dat hielp ook al niet :(((
Ciske op 6 april 2013
  • Ik vind de camera echt geweldig, evenals de programma's die er al opzitten zoals polar office en andere apps.
  • Verder ziet het scherm er erg mooi uit, heel kleurig namenlijk.
  • Een minpunt waar ik me HEELEMAAL kapot aan erger is dat mijn s2 zoizo al raar doet, voicetalk gaat dan namelijk automatisch aan...zonder dat ik een knop aanraak, ook kan ik voicetalk niet uitschakelen ofzo echt verschrikkelijk irritand.
  • Het volgende punt is ook wel van belang: mijn s2 heeft namelijk ongeveer zijn eigen leven, hij gaat uit wanneer hij wil maar hij gaat ook AAN wanneer hij wil!
  • Ook is het erg vervelend dat de s2 regelmatig vastloopt als je er bijvoorbeeld veel apps of media op hebt staan.
Ik heb deze telefoon nu een maand en de batterij is nu al kapot!!! Nu ben ik hem 4 weken kwijt ter reparatie. Betaal je zoveel geld voor een telefoon en dan krijg je dit soort onzin. Totdat mijn S2 kapot ging was ik er wel heel blij mee.
Marijn op 10 maart 2013
  • Makkelijk in gebruik
  • Groot en helder scherm
  • Telefoon wordt heel warm door batterij
  • Batterij loopt snel leeg door de warmte
  • Batterij na een maand al kapot
Prima degelijk toestel Kan veel en is snel
Martijn op 5 februari 2013
  • Na software update geen warme achterkantjes meer
  • Batterij gaat lang mee voor alles wat ik aan heb staan en gebruik (en dat is veel)
  • Software updates zijn laat beschikbaar maar dat is bij alle merken zo
Fantastisch toestel !!!!!
Theo op 16 januari 2013
  • Gemak
Leuke telefoon, makkelijk in gebruik en alles wat ik wilde zit erop.
Jacqueline op 12 november 2012
  • Smal en makkelijk in gebruik.
  • Simkaartreader moest vervangen worden, toestel gaat zonder reden meerdere keren op een dag uit, is allemaal gerepareerd maar heb het nu weer. Ben een beetje klaar met de S2. En mensen, je hebt er 2 jaar garantie op dus niet zomaar van alles op je mouw laten spelden, niet alles zomaar betalen. Al met al een zeer slechte kwaliteit van het toestel. Zit aan abonnement vast anders had ik hem al gedumpt..
Ik zat te twijfelen tussen Samsung Galaxy S2 en Iphone 4. Toch heb ik voor de Samsung gekozen omdat ik het een goed merk vind. Maar ik weet niet of ik een goeie keuze heb gemaakt..
Esther op 22 oktober 2012
  • Alles duidelijk, goeie en nette beeld.
  • Licht en het is dun
  • Camera is goed
  • Goeie internet
  • Batterij laad moeilijk op!!
  • Wordt af en toe te warm!!
  • Soms na 4 uur laden zit hij nog steeds bij 57%!!
een prettig toestel,batt gaat 4 dagen mee als je wifi uitdoet. Alles gaat goed. Toch 2 ernstige fouten !!!
Gert op 27 augustus 2012
  • Zeer goed scherm,sterk,vlotte telefoon.uitbreidbaar geheugen.
  • Veel leuke dingen.
  • Als de batt leeg raakt waarschuwd het toestel,oké,maar als ze volgeladen is krijg je ook een félle toon,zelfs s'nachts en niet uit te schakelen.
  • Toestel herstart oppeens zonder boe of ba.Zomaar plots en dan mag je je pincode gebruiken.Een algemeen probleem!!!
handig, prettig in de hand
Jubithana FC op 17 augustus 2012
  • Wel prettig om mee tewerken
  • Wordt soms uit het niets warm in de hand of in je broekzak en zit soms vast. En bij het aanzetten duurt het wel een beetje te lang.
algemene indruk is goed
ida op 11 augustus 2012
  • Mooi groot beelscherm
  • Goede camera
  • Makkelijk op te zetten app's
  • Snelle bediening
  • Heb hem nu 1 jaar, vanaf ong 2 weken geleden geen sms meer kunnen ontvangen , wel versturen , en die komen ook aan. ,
  • Batterij veel te snel leeg
  • Achterkant wordt af en toe wel heel warm
geweldig ding heb hem naar china laten opsturen zit nou 256 GB SD CARD in. en hij heeft onder het beeldscherm een 0,1 mm anti kras doorzichtig metaaltje waardoor het beeld niet krast. ka nu gewoon al black ops 2 doen via zon chinese root site super awesome
W.Severens op 1 augustus 2012
  • Rooten
  • Dun
  • Snel
  • Heb em nou al heel lang
Zeer goed toestel. Eenvoudig te bedienen.
Peter op 30 juli 2012
  • Helder scherm, gemakkelijke bediening, Swype werkt geweldig, speech-to-text ook
  • Batterijduur, maar we vragen ook wel veel van die geavanceerde PCs.
Het werkt fijn is met alles vlotjes maar heeft toch enkele nadele heb mijn gsm nu 1maand en blijft al hange
a op 12 juli 2012
  • Mooi
  • Heel dun
  • Perfecte fotos
  • Ik kreeg nog ni eens de achterkant ope had schrik dat die kapot zou gaan?
Mooi uiterlijk, is maar schijn. Zonder Micro-sd is er niet te werken met dit onding. Loopt dan alleen maar vast, kan zelfs geen sms meer ontvangen. Partner een Iphone 4S gegeven. Nu spijt dat ik die zelf niet gehouden heb.
Mick op 10 juli 2012
  • Gewicht
  • Groot scherm
  • Uiterlijk
  • Alles waar hij op hoort te draaien
Goede smartphone. Blijft soms hangen en dan zit er niets anders op dan af te wachten tot ie weer reageert ( +/- 1.5 minuut)
Jones op 2 juli 2012
  • Snelle browser
  • Scherp beeld
  • Soepel touchscreen
  • Mooi design
  • Fragiel batterijklepje
  • Batterij wordt beangstigend warm (soms tot 56 °c)
  • Slaat soms tilt.
TOPPIE!! (KAN IPHONE NOG N PUNTJE AANZUIGEN!!)
OllieBollie op 15 juni 2012
  • Scherm (helderheid), het smooth surfen tussen div schermen, processorsnelheid, platte tsl.
  • Batt TE snel leeg. Geluid mocht iets beter!
  • Een bluetoothbron kan niet als \"vaste betrouwbare\"bron opgeslagen worden in dit tsl!!!
Mooie mobiel, Niet echt minpuntjes aan te zien.
Jannie op 13 juni 2012
  • Mooi dun
  • Heel snel
  • Mooie camera
  • Jammer dat batterij warm wordt.
9,7 geweldig toestel
Stapelle op 25 mei 2012
  • Scherm,snelheid ,gebruik
  • Geen minpunt te vinden
Grootste brol, ik kom van iPhone en dit is zeker 10 levels beneden de iPhone. Attachments, problemen, swype, brol, apps zijn veel Minder. Global adres boek, rotzooi. Ik hoop dat ik er snel vanaf ben
Eddy op 23 mei 2012
  • Iets goedkoper dan iPhone maar dan ook veel slechter
  • Te groot voor een hand te typen, apps, mail, toetsenbord, synchronisatie, provider selectie, swype, scherm instellen, instellingen, heel het product
Algemane indruk goed!!
Marriet op 22 mei 2012
  • Mooi groot scherm. Mooie foto's
  • Sloeg spontaan een barst in, batterij werd ook erg heet!! Dit gebeurde na 2 maand nadat ik het toestel heb gehaald in de winkel.
Ik ben zeer tevreden over de galaxy s2. Hij heeft een mooie 8 mp camera
youri op 20 mei 2012
  • Camera
  • Scherm
  • Grootte
  • Accuduur
  • Dunne achterkant
Mits je een goede telefoon is gegund (batterij & niet vastlopen) is de S2 bijna perfect.
Vincent op 14 mei 2012
  • Ontzettend snelle processor
  • Zeer hoge kwaliteit van het scherm
  • 16 Gigabyte waar je alles op kwijt kunt
  • Onwijs veel mogelijkheden
  • Twee maand prima gefunctioneerd zonder één enkele hapering, totdat de telefoon ineens vast tijdens liep een filmpje. Sindsdien loopt de S2 1x per dag vast, en opent soms tientallen keren achter elkaar een app (Voicetalk en spraakopdrachten) zonder mijn opdracht.
  • Ook kan ik de telefoon het ene moment wel opgeladen en dan weer niet.
  • Tevens is de batterij me niet gegund. Als ik ?s avonds om 12 uur ga slapen met een batterij van 50 procent hoef ik er de volgende vroege ochtend niet op te hopen dat de telefoon nog werkt en lang mee gaat. Ook horen mensen zijn stem dubbel in een gesprek. Na 4 uur non-stop een spelletje te spelen is die van 100% naar 0% Frappant genoeg geef ik de telefoon nog een 8. De eerste twee maand was dit een 10.
Wel mooi maar kan niet meer thuis op draadloos wifi maar ergens anders wel. Thuis geen ip adres meer.
debby op 13 mei 2012
  • Mooi uiterlijk
  • Geen draadloos netwerk liever updaten 4.0 dan 4.0.3
Toestel ziet er goed uit en werkt prettig. Door negatieve bijkomstigheden echter zwaar onvoldoende, beslist geen aanraDER.
bego op 5 mei 2012
  • Toestel ziet er goed uit, gemakkelijke bediening
  • Valt regelmatig uit, slaat regelmatig vast, volle batterij soms al na 15 minuten leeg zonder dat er applicaties draaien
Prettig toestel. Hoewel de nieuwe Samsung Galaxy Note wellicht nog beter is.
Willem op 1 mei 2012
  • Mooi plat design.
  • Duidelijk scherm, behalve bij direct zonlicht.
  • Perfecte camera en HD recorder
  • Batterij te snel leeg en wordt soms erg warm.
  • Achterklep (plastic) doet nogal fragiel overkomen, volgens mij niet te vaak los peuteren.
ziet er netjes uit, lekker light toestel. super snel en maakt prachtige fotos
Stefan op 10 april 2012
  • Mooie foto'
  • Light toestel
  • Super snel
  • Mooi scherm
  • Je kan alles aanpassen
  • Batterij gaat tot wel 3 dagen mee!
  • Samsung kies, werkt niet prettig als je itunes bent gewent met een iphone.
Bij aankoop van een nieuwe mobiele telefoon mocht ik kiezen uit 3 smartphones. De Iphone4s, de Samsung Galaxy Plus en de Samsung Galaxy SII. Omdat ik altijd al vertrouwd ben met Samsung en ik het gewoon een geweldig goed merk vindt, koos ik natuurlijk direct voor de SII. Ik vindt de omvang erg mooi. Heerlijk groot scherm en superscherp, mooi groot en het is vergelijkbaar met een kleine tablet. Daarnaast komt nog bij dat ik wist dat na de Iphone4s de Samsung Galaxy SII de beste smartphone is. Zo kwam ik eraan. Wat zeker belangrijk is dat als je van plan bent deze telefoon te kopen, je zeker moet bedenken dat je zonder internet helemaal niets aan de SII hebt. Een abonnement is zeker aan te raden omdat je met sociale media onderweg bent zoals Twitter en Whatsapp. Zoiets gaat allemaal over internet... Ik hoop mijn ervaringen samen met jullie te delen.
Teun B. op 7 april 2012
  • Mooi groot scherm, superscherp!!
  • Snel 3g &wifi internet;
  • Mooi dat de goede samsung oortjes er bij zitten. (dit is bij de Galaxy gio, y, mini enz. Niet eens);
  • Android 2.3.6! Zeer veel apps en ruimte voor grote games van topontwikkelaars zoals Gameloft;
  • Zeer mooie camera. 8.0mp! + HD filmcamera!!
  • En zo valt er nog veel meer op te noemen. Wat e vooruitzichten zijn voor smartphones Zoals de SII, is dat je altijd bij de tijd zal blijven. Ontwikkelingen staan nooit stil en met zo'n blijf je bij de tijd.
  • Wat ik jammer vindt is dat de batterij zeer snel leeg is. Met een beetje syncronisatie, een beetje muziek luisteren en even op internet snuffelen is je batterij al snel 10%... Maar dit probleem is bekend bij Samsung. Vooral de grotere Galaxy's kampen hiermee omdat ze over grote prestaties beschikken wat veel energie kost. Nog iets waar ik erg mee loop: smorgens als ik met de bus naar school rijd, heb ik muziek aan staan. Wat tot mijn verbazing voorkomt is raar. Je luistert een nummer totdat het op een moment stilstaan en vast blijft haken. Je kent het wel net zo'n geluid als dat je cd een kras heeft en je het door moet spoelen. Ik heb het aan een aantal klasgenoten gevraagd die ook een Galaxy in bezit hadden, En iemand had hetzelfde probleem. Je telefoon reageerd op dat moment niet. Je kan hem niet ontgrendelen, je beeld blijft zwart, je kan niet opnieuw opstarten. Het enige wat je kan is je klep eraf halen en de batterij opnieuw erin zetten...Hij heeft alle muzieknummers opnieuw op zijn telefoon gezet en toen was het probleem weg. Dat was het eigenlijk wel zo'n beetje. Ik hoop dat ik jullie op weg heb geholpen. Bedankt!
Over het toestel zeer tevreden sinds vorig jaar Mei/Juni. De problemen die er mee zijn, zijn Software matig en daar kan alleen Google/Samsung voor worden aangerekend. En over Samsung ben ik niet tevreden. nog steeds geen Android 4.0.- en zit nu al sinds December (!!!) met een update waardoor mijn GS2 constant reboot. oplossing die Samsung aanbiedt? SD kaart eruit en geen gebruik maken van Wifi en Bluetooth (!!!) hier nog een mail overheen gestuurd en sinds afgelopen week geen reactie meer ontvangen (!!!) dan maar gaan voor de Iphone5 ipv GS3? we zien het wel.
Alain-Romain op 6 april 2012
  • Toestel zelf, hardwarematig gezien.
  • Samsung zelf.
pff ... Kvind een Iphone vele beter ik heb zelf 8gsm enkele blackberry's , iphone etc. En als ik een top 5 moest maken zit deze er helaas maar waar niet bij.
Samir op 3 april 2012
  • Snel reagerende touch
  • Trage internet en blokeert soms
Baggerzooi, heb dit ding via mijn werk, zou zelf liever een windows phone kopen, geen gezeik met dat Kies, gewoon rechtstreeks syncen met Outlook. Support van Samsung zeer slecht, vandaag 31-03-2012, Android 4 nog steed niet uitgerold in NL, geen communicatie hierover. Probeer eens een case aan te laten maken bij Samsung via Internet, drama! men moet allerlei nummers en toestel varianten kennen....belachelijk...ze maken het express moeilijk zodat ze geen moer hoeven te doen.
Marcel op 31 maart 2012
  • Mooi helder scherm, redelijk snel
  • Met sd card er in regelmatig reboots
  • Baggetroep, zou dit nooit zelf kopen, neem een windows phone, veel beter
De algemene indruk is super, mooie vormgeving, mooi slank design en een makkelijke bediening/besturing.
Mike op 28 maart 2012
  • Groot scherm
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie foto's
  • Ontzettend veel goede dingen
  • Warme batterij.. en wanneer ik heb in een hoesje doe, is die binnen 3 uur leeg?
Prima toestel, veel apps,
jan peter op 27 maart 2012
  • Snelle gsm, helder scherm,
  • Herstart soms zomaar.
  • Geluid microfoon mag beter, accu te snel leeg.
Erg licht, mooie telefoon, erg mooi beeld, snel.
SGS2 op 21 maart 2012
  • Hij voelt licht aan, heeft een bijzonder mooi beeld, is snel.
  • Misschien een beetje te breed? Of dat ligt misschien aan mijn kleine handen..
Mooi toestel. Een beetje aan de grote kant, licht en dun.
stephanie op 13 maart 2012
  • Mooi beeld en geluid.
  • Binnen 4 weken na aanschaf, opeens met bellen en gebeld worden is de audio zo slecht dat ik de ander niet meer versta. Normaal aan het oor, op speaker en met oortje, niet meer te verstaan. Zit nog geen krasje op! Opgestuurd, krijg doodleuk terug met mededeling waterschade, total loss.....!? Niet meer te gebruiken voor bellen doodzonde en een hele slechte zaak vwb service van samsung.
het toestel zyet er gelikt uit
joyce op 9 maart 2012
  • Snelheid
  • Hij doet nieet altijd wat je wilt. D.w.z. als je iets hebt ingesteld b,v, geluid bij meldingen maakt hij soms geen geluid. Nummerherkenning heb ik nog niet ontdekt,
Een telefoon die (bijna) alles heeft wat hij moet hebben.
Lxx op 4 maart 2012
  • Mooi uiterlijk
  • Licht van gewicht
  • Groot intern geheugen, dus veel apps te downloaden
  • Uitbreidbaar geheugen met micro SD-kaartje
  • Eenvoudige bediening
  • Achterklep is van dun plastic en lastig open te krijgen. Je krijgt het idee dat hij zo doormidden kan breken.
  • Accu houdt het bij zeer intensief gebruik niet lang genoeg vol. (Niet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.)
Heel mooi maar valt om de paar uur uit en start opnieuw
fghsdrh op 2 maart 2012
  • Heel mooi maar valt om de paar uur uit en start opnieuw
  • Ik heb via Bel Company deze telefoon gekocht.Na 2 dagen merkte ik dat mijn telefoon na een paar uur telkens opnieuw opstartte waarna ik ook telkens opnieuw mijn pin code moets ingeven. Ben dan naar Bel Company geweest om het probleem uit te leggen,ze waren heel vriendelijk en kreeg ook meteen een nieuwe,maar moets deze in een andere filiaal gaan halen,omdat ze er geen meer in stock hadden. Nu ik de nieuwe heb,heeft deze ook dezelfde probleem.Mijn telefoon valt na een paar uur vanzelf uit
Prima telefoon met scherp beeld. Erg snel.
Agburanar op 29 februari 2012
  • Snel
  • Mooi scherp beeld
  • Accu in een dag leeg!!
Doet het nog steeds perfect na 4 maanden. Een of twee keer gevallen op tapijt niks gebeurd. Klein krasje zo dun als haar of nog dunner (pas gemerkt). Beste smartphone vindt ik zelf, ik zou liever nog een snellere willen quad core. Ik gebruik het weinig mijn 2 jarige dochter zegt dat het van haar is :-)
geenfanboy op 29 februari 2012
  • Licht, snel, makkelijk, sterk,kan beter S3 enz..
  • Klein krasje komt goed. Provider!!!
  • Android market s2 kan meer aan qua graphics
mooi licht toestel en typt erg makkelijk en het beeld is erg helder
joke op 27 februari 2012
  • Men zegt de batterij loopt niet lang die van mij loopt 6 dagen maar gebruik heel weinig whats app dat is een batterijenvreter
  • Verder normala gebruik
  • En een tip zet het gps uit ook dan duurt de batterijverbruik minder
  • Die heb ik niet gevonden heb hem al sinds vorig jaar december
prettig groot, reageert snel op alles, logische menu's
hans w op 26 februari 2012
  • -snelheid, kleurecht scherm, scheiding dataverbinding binnen en buitenland is erg handig ( meestal moet je dat zelf in de gaten houden), echt goede camera, extra frontcamera voor videobellen
  • Bijgeleverde oordopjes moet je echt in je oren proppen, -je kunt de beltoon niet tot een bepaalde tijd instellen, de standaard klok heeft (zoals bij htc wel) geen wekker achter zich,
  • Voelt minder solide (door plastic achterkantje)
Hee Marco S Wat doe jij met je defecte samsung galaxy s2? want mij beeldscherm is stuk. zou ik eventueel die van jou kunnen overkopen? Mijn mail is men.style@hotmail.com
patrick s op 18 februari 2012
  • Super telefoon
  • Mn beeldscherm is stuk, en het kost ?280 om het te laten maken..
Mooi toestel lekker plat
Marco S op 13 februari 2012
  • Helaas na 2 weken al defect nu ik er net aan begon te wennen
  • Kan niet waar zijn USB aansluiting defect laad niet meer op ....... terug naar een NOKIA dan maar weer.. hier heb ik er 4 van gehad in 10 jaar nooit echter problemen gehad .
  • Is toch geen aansluiting zo ding van 3,5 mm
Mooi apparaat maar erg vervelend in gebruik
Jan op 4 februari 2012
  • Scherm, duidelijk beeld, mooi geluid
  • Internet gebruik, lopende apps en hoge kosten daardoor
goede snelle telefoon, 1 batterij snel leeg, 2 achterkant wordt heel heet, 3 blijft soms haken, 4 de enige knop in het midden gaat kapot!!!!!!!!!!! en ik heb hem niet eens in het water ofzo laten vallen!
klote galaxy s 2 op 25 januari 2012
  • Goede software snel camera en alles.
  • Fucking goedkope buiten kant, en slechte knoppen die door 1 regen druppel of zweethanden kapot gaan!!
Perfect en leuk en goed toestel ben er erg tevreden over.
Conny op 24 januari 2012
  • Snelle internetbrowser.
  • Als die in een hoesje zit is er bijna geen mogelijkheid om op te laden.
De samsung Galaxy s2 is een prachtige mobiel.
Yioking op 22 januari 2012
  • Het grootste pluspunt van deze mobiel is de snelheid. Met de 1,2 dualcore processor is niks te snel voor hem. Hij lekt nooit en loopt nooit vast. Je heb keuzen uit de andoid appstore uit wel 10 duizenden apps. Ook een groot pluspunt is het prachtige super amolet plus scherm (hd).
  • Geen minpunten
Je kan veel applicaties gratis downloaden :) Toestel is heel licht :)
Zulis op 20 januari 2012
  • Scherm is heel groot wat alles duidelijk laat zien, zeer tevreden
  • Je kan geen berichten doorsturen en dat vind ik heel raar en niet goed. Ook de batterij gaat niet lang mee.
Ziet er gelikt uit, strak, en zeer dunl
h.k op 19 januari 2012
  • Razendsnel, zeer mooi.
  • Batterij helaas snel leeg.
mooi plat toestel heb hem vandaag ge kregen .nu ff uit voggelen hoe ik een toon krijg voor mijn sms wie kan mijn daar bij helpen? wel heb ik een andere ring tone er op staan goed ge luid mooi heldere fotos niks op aan te merken krijg nog mijn 16mb kaart is aan ge vraagt
hennie op 11 januari 2012
  • Maakt mooie fotos
  • Mooi dun toestel
  • Toetsen wat klein
groot scherm mooi beeld
san op 9 januari 2012
  • Super telefoon
  • Opladen elke dag
handig toestel, werkt snel
Robby op 29 december 2011
  • Snel, handig
  • Na twee weken opstartscherm al vastgelopen. Altijd Nokia gehad, nooit problemen, koop nu eens een Samsung voor het Androïdsysteem en dan dit. Al spijt dat ik hem gekocht heb.
Mooi groot toestel met allerlei handige apps. Heel handig als navigatie.
App op 12 december 2011
  • Heeft veel apps
  • Makkelijk te bedienen
  • Heel handig swype
  • Met hoesje geeft het toestel echo bij degene die ik bel of door wie ik word gebeld. Laten repareren maar is niet te verhelpen, heb het toestel 6 weken. Update gehad waardoor de internetverbinding megatraag is geworden. Nooit problemen met andere mobiele telefoons gehad maar met deze telkens. En Samsung doet niks!!!
Echt een super telefoon. Mooi,helder beeld. het is mijn eerste smartphone maar echt super eenvoudig.
Babette op 8 december 2011
  • Makkelijke bediening alles wijst zichzelf.
  • Groot scherm.
  • Goed geluid.
Snelle telefoon. Kan er tot nu toe alles mee doen! Touch screen is bij mij wel al een paar keer blijven hangen en ben meteen terug gegaan naar de dealer. nu krijg ik een nieuwe en hoop ik dat deze fout niet meer voorkomt. Verder erg enthousiast Tip: Doe een flipcase om de telefoon voor bescherming van de achterkant (deze is vrij dun van plastic) en het scherm.
L op 7 december 2011
  • Lichte telefoon
  • Snel
  • Mooi beeld
  • Het resultaat van de foto's kan niet op tegen een echte fotocamera
  • Wordt snel warm tijdens het opladen
  • Plastic look
  • Touch screen functioneerd(e) af en toe niet
mooi en helder beeldscherm maakt mooie foto,s snel internetten of downloaden teveel om op te noemen batterij gaat veel langer mee
joke op 27 november 2011
  • Hij heeft een heel helder beeld
  • Is snel met internet
  • Maakt mooie foto,s
  • Typt erg fijn
  • Echt een top telefoon is eerlijk de beste vind ik
  • Heb foto,s gemaakt gedownload youtube bekeken/beluisterd en nu loopt de batterij al 4 dagen en is nog niet leeg dus vind dat super
  • Heb ik nog niet ontdekt
mijn algemene indruk is dat het een mooi toestel is ik vind het nog meevallen wat grootte betreft hij is snel met downloaden surfen op inernet het beeld is haarscherp maar heb hem nog maar 2 dagen
jokertje op 24 november 2011
  • Ik vind het gratis downloaden van o.a. games erg mooi; bij iphone moet je haast overal voor betalen vind ik irritant
  • En hij neemt mooie scherpe foto,s
  • Te veel om op te nnoemen gewoon een mooie telefoon
  • Tot nu toe nog niet gevonden maar heb hem ook nog maar net
het toestel is helemaal perfect zolang ie het gewoon blijft doen!! zomaar uit het niets blijft het startscherm hangen en word de telefoon super heet. alles blokkeerd!! ik kan hem nieteens uitzetten nadat ik de baterij er uit heb gehaald en weer erin gedaan heb gaat de telefoon niet meer aan. en dit na 2 maanden oud!!!!
Chantal op 15 november 2011
  • Ik WAS erg tevreden over de telefoon.
  • Alles wat ik net al zei.
Mooi, licht toestel; dacht er wel 2 jaar mee vooruit te kunnen!!
Josje op 12 november 2011
  • Als het doet, werkt ie perfect!
  • Na een maand hield hij ermee op en that was it..
super toestel, dun, makkelijk te bedienen, duidelijk, mooi om te zien
j tenveen op 8 november 2011
  • Handig en makkelijk en vanzelfsprekend gebruiks vriendelijk voor iedereen aan te raden.
  • Nog niet ondekt, heb hem pas 3 dagen
Mooi display , maar in vol zonlicht echt niet te lezen. Ziet er netjes uit , maar voelt speelgoed achting aan. Foto's en films maken zijn bar slecht met , donker weer . accu word erg heet , en zal dus snel kapot zijn. Dat het weer in gammele constructie is blijkt . Na 3 dagen Kapot , geen bereik , net als mijn voorgaande Samsung's , 3x binnen 3 maanden kapot . Ben helemaal klaar met samsung , gammele troep.
Johan op 4 november 2011
  • Ziet er heel mooi uit , en lijkt heel wat
  • Plastiek , troep , buigt dus snel kapot .
  • Gammele constructie vooral het binnen werk wat men normaal niet ziet .
  • Voor mij nooit geen samsung meer .
  • Slechte service , reparaties duren veel te lang .
  • Geen garantie , door slechte constructie , word op de klant geschoven , laten vallen enz .
  • Ben uiterst zuinig op mijn spullen , dus !
netjes,gemakelijk,snel,gewoon de beste telefoon dat ik al heb gehad,had de iphone 4 maar is altijd moeilijk met de micro sim en de bleuteuth en itunes.
karaj op 3 november 2011
  • Camera,je kan er mee doen wat je wil dus niet zoals een iphone.
  • Beetje groot.
super toestel ja zo gek niet verzinnen of het kan
jaco zuiddam op 2 november 2011
  • Pluspunten hoef je niet toe te voegen je kan er zo veel mee mp3 over zetten vluitje van een cent geluit helemaal top als modem gebruiken super snel moet ik noch even door gaan . dit is mijn beste aankoop ooit
  • Weet ik noch niet te vinden tja battarei is wat snel leeg maar dat kan geen prbleem zijn met dit slachtschip
Nadat ik een nieuwe toestel mocht uitzoeken i.v.m. met beeindiging abbonement, heb ik maar voor deze gekozen. Het toestel is zéér snel. Ook de camera mag niet vergeten worden, want nu loop je met een Full HD videorecorder.
Abdoel op 31 oktober 2011
  • Camera
  • Personalisatie, je doet je telefoon aan en je ziet gelijk wat je wilt zien. Je agenda, je notities, het weer, de nieuws etc.....
  • Geleverde software, Als Samsung iets levert, dan leveren ze het echt goed. Je krijgt een standaard aan software om je te helpen ontdekken met de mogelijkheden die de telefoon kan bieden -Android market, de snelstgroeiende software market op dit moment. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze apple inhalen.
  • Android software,
  • Display, de slcd plus is ongekend, vind het zelf beter dan de retina display van iPhone. Kleuren zijn natuurlijker en het beeld is scherper
  • Bediening,
  • Coreproces (als het toestel vastloopt, dan loopt één core maar vast, waardoor de telefoon alsnog bedienbaar blijft)
  • Multitouch, dit spreekt misschien voor vanzelfsprekend, maar er zijn ook telefoons die multitouch opdrachten niet herkennen maar wel ondersteunen. Bij de Samsung is dit niet het geval, alles werkt soepel
  • Batterij liep snel leeg, maar door een eerdere reparatie houdt de batterij het nu wel tot drie dagen vol.
  • Gorillaglas, nou de \"veelbelovende gorillaglas\" is niet zo sterk en kraswerend als ze beloven. Heb mijn telefoon nu bijna 6 maanden in bezit en er zit nu al een hele kleine fijne kras in.
GEWELDIG, ik kan hem iedereen aanraden.
Nicolette op 30 oktober 2011
  • Groot scherm, goeie AppStore.
  • Alles werkt 100%
Goed en bedieningsvriendelijk
Henk op 30 oktober 2011
  • Helder overzichtelijk
  • Kan archive berichten niet vinden, Service center ook niet!
  • 12 jaar Nokia gehad nu 1e Samsung
  • Kan email Tiscali.nl niet toevoegen en dat is erg belangrijk voor mij, Service center ook niet
tsja, ik snap niet waar iedereen zo hysterisch over doet. Gewoon een soort kleine computer waarmee je ook kan bellen.
Claudia op 28 oktober 2011
  • Wel leuk dat je ermee op internet kan en spelletjes doen, maar batterij haalt het einde van de dag niet.
  • Zie hierboven. bovendien: het kan aan mij liggen, maar ik vind de overgang tussen software en startscherm erg traag. Duurt soms een paar seconden. En ben ik nou gek of kun je niet bellen en tegelijk je afspraken in je telefoon zetten?? nu moet ik ophangen zodat ik in mijn telefoon kan kijken of een papieren agenda blijven gebruiken... als iemand mij kan uitleggen of dit klopt of niet, graag! Anders vind ik het toch echt geen SMARTPHONE...
mooie en gebruiksvriendelijke telefoon als je eenmaal weet hoe hij werkt
Monique op 24 oktober 2011
  • Swype in een woord geweldig
  • Accu is snel leeg
het is een super phone super snel met de duelcore procesor
samsunglover op 23 oktober 2011
  • Geweldige camera en film kwaliteit
  • Mooi design
  • Super snel
  • Het matriaaal
  • Word warm
  • In het licht bijna onleesbaar
Echt een gewldige telefoon heb hem nu bijna een half jaar, echt geen seconde spijt gehad! Echt helemaal super! Zou niet meer zonder willen
pieter op 21 oktober 2011
  • Super snel
  • Ligt fijn in de hand
  • Mooie uitstraling
  • Alles werkt zoals het hoort
  • Veel mogelijkheden
  • Accu mag iets langer meegaan (3/4 dag)
Ik Had Me Usb Er In Gedaan Maar Die Samsung Was Uit en hij verstuurde het gewoon en deed ik hem aan zag ik hele tijd geforceerd sluiten staan
Tony op 20 oktober 2011
  • Snel
  • Scherp
  • Goede Camera
  • Soms Word Die Samsung Heet
Vormgeving en scherm prachtig
Marcel op 19 oktober 2011
  • Beschikbare software (alles is mogelijk)
  • Alles is razend snel
  • Bellen goede kwaliteit
  • Gevoelig voor storing? Kwetsbaar toestel? Na 3 weken plotseling geen verbinding meer met mobiel netwerk. Handmatig zoeken naar provider presenteert de melding 'Plaats Sim-kaart' terwijl dat er natuurlijk al die tijd inzit. Andere simkaarten geprobeerd, blijft de melding geven. Hard reset biedt geen soelaas. Naar Samsung Servicepunt, opnieuw software erop geplaatst, andere simkaarten, blijft niet werken. Simkaart houder wordt nu vervangen, als dat niet helpt dan moet het toestel naar Samsung worden verstuurd. Geschatte reparatietijd die nodig is: maximaal 30 dagen. Dat zou langer zijn dan de tijd dat ik het toestel in het bezit had.. Vele telefoons in bezit gehad, nooit problemen van deze aard gehad, dus de vraag is of de hardware alle fraaie en snelle functionaliteit wel aan kan? De tijd zal het leren..
mooi toestel, licht en plat, maar niet kwetsbaar
s. van den berg op 19 oktober 2011
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ik vind de foto's bar slecht, dit is de reden waarom ik voor de galaxy had gekozen door zijn 8 mp ipv iphone, maar iphone maakt veel mooiere foto's... kwaliteit is erg slecht!
fijn telefoontje, bevalt goed.
ROBIN op 18 oktober 2011
  • Goede camera, werkt snel.
  • Uit het niets is mijn telefoon kapot gegaan. er zitten onder mijn scherm wel meer als 35 barsten. opgestuurd naar de provider, eerst wel garantie van de fabrikant, maar dat is plots veranderd door geen garantie van de fabrikant. heb de telefoon niet laten vallen, geen druk op gehad of wat dan ook. maar van de fabrikant krijg je te horen dat dit wel het geval is. of de telefoon te maken is, is nog onduidelijk. anders kunnen de kosten oplopen tot ?300!!
Hij is supper! Heb hem nu een paar maand. Dat hij heet wordt ja dat is zo maar dan kun je hem echt nog wel vasthouden. BatterijBug moet opgelost worden. Maar ik erger me er niet zo aan. Op de avond is die bijna leeg. Maar dan gooi ik hem op de lader en ga ik naar bed.. ;)
Piet op 5 oktober 2011
  • Touchscreen werkt perfect!
  • Mooi Beeld AmoLed Plus
  • Apps zijn prima. Heel veel gratis.
  • Camera is scherp.
  • Makkelijk te installeren.
  • Snel
  • Dun
  • Licht
  • Batterijbug moet opgelost worden.
Hele fijne telefoon om mee te werken!
Melanie op 3 oktober 2011
  • Alles aan dit toestel is een pluspunt!
  • De samsung galaxy s 2 kan al stuk gaan van een belletje in de regen en zelfs al van zweethanden! wat mij overkomen is!
  • Telefoon stuk, kan niet meer gerepareerd worden!
De SGS2 heeft een goede indruk op mij gemaakt!
Mulletjeeee op 28 september 2011
  • Snel
  • Groot scherm
  • Camera
  • Top toestel
  • Mijn SGS2 heeft het na 2 maanden begeven. Uit het niets uitgeschakeld en nooit meer kunnen inschakelen.Zoals ik kan zien op de foto's van het reperatiecentrum lijkt het doorgebrand van binnen. Dus hopen dat het binnen mijn garantie valt. Verder geen minpunten.
ik vind het een heerlijk toestel maar in nog geen 3 maanden tijd al 2 keer ter reparatie gestuurd.
stuiterbal88 op 24 september 2011
  • De camera is echt super.
  • Loopt steeds vast
  • Accu heel snel leeg
  • Toestel word echt super heet dat je hem bijna niet kan vasthouden
Nu al kapot heb hem nog geen maand man! Blijft staan op het startscherm gaat niet verder klote ding! was over het algemeen zeer tevreden maar dit kan echt niet!!
Jolanda op 15 september 2011
  • Alles wat ie kan
  • Dat ie kapot is
Super toestel @brandon .. Een hoesje is indetdaad wel handig! Mayb een leuke tip: www.softcase.nl heb er een besteld, volgende dag lag die in de bus
Martijn op 6 september 2011
  • De camera met flits die ik miste op de s1
Heb het toestel sinds vanochtend en heb de hele dag zitten uitvogelen hoe die werkt. Nu weet ik zo ongeveer waar alles zit en het is een mooi en fijn toestel die makkelijk te bedienen is.
Sophie op 3 september 2011
  • Mooi beeld
  • Erg goede camera qua kwaliteit
  • Erg fijn met typen
  • Touchscreen werkt zeer goed.
  • Ben er eigelijk nog geen tegen gekomen ;)
mooi scherm, plat dun toestel
grace op 26 augustus 2011
  • GROOT SCHERM, DUN TOESTEL
  • ONOVERZICHTELIJK, NIET ZO GEBRUIKERSVRIENDELIJK
  • Geen mogelijkheid om extra batterij op te laden
suppeeeeeeeerrrrrrrrrr gsssssssssmmmmmmm
quiny op 23 augustus 2011
  • Gps
  • Wifi gwn alles
  • Baterijduur heel laag ik doe nog maar geen dag er meer echt saai
Hartstikke mooi apparaat, strak design, het beeld is alsof je naar een Full HD LED tv an het kijken bent, en ja het is Android dus het werkt allemaal soepel, echt geweldig!!!
Brandon op 14 augustus 2011
  • Supersnel internet.
  • Camera is schitterend + de camera aan de voorkant
  • Het scherm is fantastisch.
  • Misschien iets te dun, een hoesje in wel handig.
  • Batterij best wel snel leeg, maar dat gebeurt alleen als je veel speeltjes speelt en alleen maar op internet zit.
ik vindt de telefoon echt super alleen hij loopt vaak vast..
anoniem op 12 augustus 2011
  • Snel
  • Dun
  • Onwijs veel geheugen
  • Loopt vaak vast
  • Wordt heel heet aan de achterkant bij camera
Mooi, plat, handig in gebruik, alles wat erop zit werkt ook echt. jammer dat samsung de vraag niet aan kan.
michel op 4 augustus 2011
  • Dun
  • Prima scherm
  • Lekker duidelijk
  • ?
  • Geen
  • Nvt
fascinerend apparaat met ongekende mogelijkheden
Fred op 30 juli 2011
  • Uiterst plat en groot scherm
  • Zeer gevoelige glasplaat, scrollt als een TGV
  • Prachtige kleuren en zeer hoge resolutie
  • Na een paar uurtjes spelen is accu leeg
  • Wennen aan opnemen van telefoon, je moet groene knop opzij vegen
  • Oppassen dat je er niet aan verslingerd raakt
Lekker soepel en snel
Joop op 22 juli 2011
  • Licht, plat
  • Snelle verbindingen
  • Helder groot scherm
  • Tja, soms moeilijk goede info over toestel te vinden
Na slechts drie weken normaal gebruik, zo blij als een kind met de smartphone, in het hoesje gedragen, is mijn Samsung Galaxy S2 kapot gegaan. Dit viel buiten de garantie, werd mij per post verteld en de reparatie kost 250 euro. Ik heb het toestel niet laten vallen, geen waterschade, geen drukschade. Normaal gebruikt, slechts drie weken. Schandalig!
Hans op 20 juli 2011
  • Na slechts drie weken normaal gebruik, zo blij als een kind met de smartphone, in het hoesje gedragen, is mijn Samsung Galaxy S2 kapot gegaan. Dit viel buiten de garantie, werd mij per post verteld en de reparatie kost 250 euro. Ik heb het toestel niet laten vallen, geen waterschade, geen drukschade. Normaal gebruikt, slechts drie weken. Schandalig!
  • Na slechts drie weken normaal gebruik, zo blij als een kind met de smartphone, in het hoesje gedragen, is mijn Samsung Galaxy S2 kapot gegaan. Dit viel buiten de garantie, werd mij per post verteld en de reparatie kost 250 euro. Ik heb het toestel niet laten vallen, geen waterschade, geen drukschade. Normaal gebruikt, slechts drie weken. Schandalig!
heel cool ding de meeste mensen zeggen dat die te groot is daarom kopen mensen het niet maar eigenlijk is het 2 dagen wennnen
django op 17 juli 2011
  • Lekker groot
  • Heel snel
  • 2 jaar garantie
  • Super dun
  • Kan SD kaart in
  • Op marktplaats rond de €400,
  • Als je gratis muziek wil zonder je laptop te gebruiken moet je een app downloaden uit de android market
  • Weinig race games is de apple app store beter in
ik wilde eigenlijk een Iphone, maar heb geen moment spijt van mijn keuze. Het biedt alles wat een iphone ook biedt, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een fantastische vormgeving! Er is echter een nadeel; je raakt wel verslaafd. ;-)
wendy op 14 juli 2011
Geweldig toestel kan werkelijkwaar alles aan. inmiddels de gelekte versie van 2.3.4 er op staan helaas zaten in de vorige updates kinder ziektes maar goed hij is pas uit dus kan niet gelijk verwachten het 100% werkt maar voor mij gevoel is dit een volwaardige telefoon/tab
Dookus op 12 juli 2011
  • Zelf apps er op zetten
  • Goeie camera
  • Snelheid van toestel is goed
  • Beeld kwaliteit is ook super
  • Accu snel leeg
  • Door kinderziektes dan software er in eens mee stopt
Een mooi vormgegeven toestel dat razendsnel reageert en een geweldig scherm heeft.
dennis op 6 juli 2011
  • Beeldscherm
  • Touchwizz zeer intuitief
  • Goede camera
  • Gesprekskwaliteit bij ontvanger soms ondermaats ('wat?..He?..sorry?..')
  • Indeling samsung's querty toetsenbord kon beter. Komma en vraagteken niet direct bereikbaar
Ik had een iphone 4, maar deze verbleekt toch wel naast de galaxy s2. Vergeleken met de Iphone is de WIFI ontvangst wel superslecht, 1 streepje ontvangst tegen vol bereik op de Iphone.
Marco op 5 juli 2011
  • Snelheid
  • Weergave van updates op je social networks, en mails zonder het programma te moeten openen
  • WIFI
  • Onhandige plaatsing van de sleepknop precies tegenover het geluid waardoor je steeds beide indrukt.
Perfecte telefoon. Heb een i-phone gehad, maar deze verbleekt naast de I9100. Zowel in snelheid, duidelijkheid als bediening.
johan op 16 juni 2011
  • Scherm. Groot en zeer duidelijk
  • Snelle processor.
  • Ideaal met extra SD card
  • Nog niet gevonden
Bijna perfect, vooral na de RAMP Nokia N 97, Alles wat erop zit WERKT OOK
Arie op 8 juni 2011
  • Mooi groot scherm dat naar believen kan worden veranderd met eigen instellingen Prima Samsung
  • Ach, 'n paar kleinigheden,, persoonlijke profielen zouden het perfect maken
Superdun en lichtgewicht
Jeroen op 6 juni 2011
  • Zeer snel
  • Mooi groot scherm
  • Lekker lichtgewicht en dun
  • Beetje plastic achterzijde
  • Geen NFC ( op het laatst gecancelled )
Mooi toestel in vergelijking met Nokia N97
Nokishit op 19 mei 2011
  • Goed te gebruiken als \"Smartphone\",,in tegenstelling tot Nokia N97
  • Geen, in tegenstelling tot Nokia N97
Mooi licht toestel. Werkt heel intuitief. Prachtig scherm en enorm veel opties.
Saskia op 18 mei 2011
  • Scherm is groot en haarscherp
  • Eenvoudig te bedienen
  • Super licht en dun
  • Geen cameraknop, je moet eerst naar applicaties
  • Samsung Kies loopt soms vast (kan aan m'n pc liggen)
Het toestel is super licht en ziet er fantastisch uit, werkt ook super snel!
marcella op 17 mei 2011
  • Snel
  • Scherp
  • Mooie camera, met flits!!
  • Krijg twitter niet geinstallerd :S
  • Soms pakt ie mn gegevensverbinding niet, maar ik weet niet of dit een algemene klacht is.
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord