menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Philips GoGear Video review

Gearchiveerd
Foto Philips GoGear Video (1)Foto Philips GoGear Video (2)

Inleiding

De Philips GoGear Video is een MP4-speler met een 4,3-inch display, geavanceerde audiotechnologieen (FullSound en Surround Sound) en een ingebouwde luidspreker voor een optimale multimedia-ervaring. Daarnaast is de GoGear Video voorzien van een een voicerecorder, 4GB of 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD) en FM-radio. Dankzij de ingebouwde standaard is de GoGear Video eenvoudig op een tafel of bureau te plaatsen. Dit model is later uitgebracht onder de naam GoGear Tap.

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear Video is een MP4-speler met een gewicht van 136 gram. De afmetingen van de speler zijn 12,3 x 7,8 x 1,1 centimeter. De Philips GoGear Video is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear Video is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 8 GB. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar.

Multimedia

Met de Philips GoGear Video kan je zowel audio (MP3, WAV, WMA, FLAC en APE) als video (MPEG4, AVI en RMVB) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG en BMP foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 4,3" breedbeeld scherm met een resolutie van 480 x 272 pixels. Deze Philips is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van de Philips GoGear Video is onbekend.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear Video

Van de Philips GoGear Video staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear Video voorhanden.

Specs en varianten van de Philips GoGear Video
GoGear Video

4,3" TFT4 GB opslagToesteleigenFM-radio136 gram123,0 x 78,0 x 11,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord