menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Philips GoGear RaGa review

Beschikbaar
Scherm
OSToesteleigen
Opslag2/4 GB
WiFi
Foto Philips GoGear RaGa (1)Foto Philips GoGear RaGa (2)Foto Philips GoGear RaGa (3)Foto Philips GoGear RaGa (4)Foto Philips GoGear RaGa (5)Foto Philips GoGear RaGa (6)Foto Philips GoGear RaGa (7)Foto Philips GoGear RaGa (8)Foto Philips GoGear RaGa (9)

Inleiding

De Philips GoGear Raga is een digitale audiospeler met een opslagcapaciteit van 2GB of 4GB. Welke muziek je luistert wordt weergegeven op het 3-regel LCD-display. De RaGa ondersteunt MP3-, WAV- en WMA-bestandsformaten en is alleen compatibel met Windows 2000/XP/Vista. Dankzij de aanwezige 3,5 mm poort kan je alle standaard headsets op de RaGa aansluiten. De speler is verder uitgerust met een Equalizer-funcite waarmee automatisch de optimale geluidsfrequentie wordt ingesteld bij de door jouw gekozen muziekstijl. Volgens Philips heeft de GoGear RaGa, net als de GoGear Spark, een gebruikstijd van 27 uur.

Philip GoGear Raga 2
De tweede generatie Philips GoGear Raga (afbeelding 3-4) (4GB) heeft een vernieuwde fraaiere aluminium afwerking in plaats van de zwarte plastic behuizing van het origineel. Het 3-regelig zwart-wit scherm is op dit model vervangen door een kleurendisplay. Nieuw is verder de toevoeging van FM-radio en de meegeleverde Philips Songbird-software waarmee je al je media kan opzoeken, afspelen en synchroniseren.

Philip GoGear Raga 3
De derde generatie Philips GoGear Raga (afbeelding 5-7) (2GB of 4GB) heeft wederom een geheel vernieuwde (plastic) behuizing. Ook dit model ondersteunt de Philips Songbird-software. Daarnaast kan je op de Raga 3 gebruik maken van de LikeMusic-functie. Deze optie analyseert nummers in je muziekbibliotheek en zoekt naar overeenkomsten, waardoor je eenvoudig afspeellijsten kan maken met nummers in dezelfde muziekstijl.

Philip GoGear Raga 4
De vierde generatie GoGear Raga (met 2GB of 4GB geheugen en uitgevoerd in het zwart, rood, blauw of paars) (afbeelding 8-9) heeft een nog iets compacter en afgeronder design dan het derde model. Dit model ondersteunt FastCharge, waarmee 6 minuten opladen genoeg is voor een speeltijd van 60 minuten.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear RaGa

Van de Philips GoGear RaGa staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear RaGa voorhanden.

Specificaties Philips GoGear RaGa

Philips GoGear RaGa - 2GBPhilips GoGear RaGa - 4GB
Aankondiging20082008
Verkoopstart20082008
Design
Kleuren

Gewicht34 gram34 gram
Afmetingen44,0 x 46,0 x 16,0 mm44,0 x 46,0 x 16,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie128 x 128px128 x 128px
Geheugen
OSToesteleigenToesteleigen
Opslag2 GB2/2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WAV, WMAMP3, WAV, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee0.00Nee0.00
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTuner
VerbindingmicroUSBmicroUSB
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord