menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Philips GoGear Azure review

Beschikbaar
Foto Philips GoGear Azure (1)Foto Philips GoGear Azure (2)Foto Philips GoGear Azure (3)Foto Philips GoGear Azure (4)Foto Philips GoGear Azure (5)

Inleiding

De Philips GoGear Azure (4GB of 8GB) is een MP4-speler met ondersteuning van Bluetooth. Dankzij Bluetooth is de Azure draadloos aan andere audioapparaten (zoals een headset) te koppelen. De Azure ondersteunt APE, FLAC, MP3 en WMA lossless-bestandsformaten voor nauwkeurig geluid en beschikt over FM-radio en een voicerecorder. Philips' FullSound-technologie zorgt voor een optimale audiokwaliteit en Philips belooft een batterijduur van maximaal 35 uur (voor muziek) of 6 uur (voor videoweergave). De GoGear Azure ondersteunt de Philips Songbird-software en komt in het zwart of wit.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear Azure

De goedkoopste Philips GoGear Azure kost op dit moment (los) € 72,95. Kijk in het Philips GoGear Azure prijzenoverzicht voor actuele Philips GoGear Azure aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear Azure voorhanden.

Specs en varianten van de Philips GoGear Azure
GoGear Azure - 4GB(4 GB opslag)

GoGear Azure - 8GB(8 GB opslag)

2,2" TFTToesteleigenFM-radioBluetooth65 gram94,0 x 51,0 x 10,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord