menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Pentax Optio WG-2 review

Gearchiveerd
Foto Pentax Optio WG-2 (1)Foto Pentax Optio WG-2 (2)Foto Pentax Optio WG-2 (3)Foto Pentax Optio WG-2 (4)Foto Pentax Optio WG-2 (5)Foto Pentax Optio WG-2 (6)

Inleiding

De Pentax Optio WG-2 is de opvolger van de Optio WG-1. Net als zijn voorganger is de Optio WG-2 een robuuste outdoor-compactcamera, die bestand is tegen stof, schokken, water (nu tot 12 meter, voorheen 10 meter) en koude temperaturen. Ook overeenkomstig met de WG-1 is dat de WG-2 eveneens optioneel is uit te rusten met GPS-ondersteuning. Nieuw is de toevoeging van een 1080p Full HD-videorecorder en een betere macro-verlichting. De Pentax Optio WG-2 beschikt verder over een 16-megapixel sensor, een 28mm groothoeklens en 5-voudige optische zoom. 'Triple Shake Reductie' en beeldstabilisatie helpen bewogen beelden voorkomen. De Pentax Optio WG-2 is leverbaar in een zwart/rode, zwart/gele, zwart/witte of in een geheel zwarte uitvoering.

Prijzen en beoordelingen Pentax Optio WG-2

Van de Pentax Optio WG-2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Pentax Optio WG-2 is door één or meerdere bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,9. Lees hier de test(en).

Specs en varianten van de Pentax Optio WG-2
Optio WG-2

3,0" TFT16 megapixel camera5.0x optische zoom192 gram122,0 x 61,0 x 30,0 mm
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord