menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Nokia Lumia 800 ervaringen

Gearchiveerd
Foto Nokia Lumia 800 (1)Foto Nokia Lumia 800 (2)Foto Nokia Lumia 800 (3)Foto Nokia Lumia 800 (4)Foto Nokia Lumia 800 (5)Foto Nokia Lumia 800 (6)Foto Nokia Lumia 800 (7)
Het is in prima telefoon opzich maar het mist echt n goede appstore. Er komen laaaaangzamerhand meer apps maar de betere zijn weg.
Nokia lumia 920 op 4 maart 2015
  • Overzichtelijk
  • Sterke telefoon
  • Mooi design
  • Geen snapchat !!!
  • Minder goede appstore
  • Mist veel apps
Heb dit toestel gekocht bij Telenet Belgiλ naar aanleiding van een aanbbieding.
Patrick M op 19 januari 2014
  • Het is zwart, ook voor mijn ogen!
  • Is na enkele uren leeg, zonder ook mmar 1 gesprek, sms, om nog maar te zwijgen van facebook & andere faciliteiten.
Slecht, gelukkig niet mijn prive telefoon. Snap de beoordeling van de andere beoordelers niet, mijn HTC desire 4 jaar oud is sneller en flexibeler dan deze nokia met windows os. Waarschijnlijk is deze telefoon geschikt voor mensen die voornamelijk bellen. En niet youtube kijken of whatsappen, want die apps werken slecht op deze telefoon. Bijoorbeeld bij whatsapp krijg je vaak geen melding dat er een nieuw berichtje is binnen gekomen. Vroeger altijd nokia gehad, maar de tijden zijn duidelijk veranderd... Mijn beoordeling is gebasseerd op een volledig geupdate telefoon met de laatste apps etc.
Numia op 23 augustus 2013
  • Redelijk robuuste telefoon
  • Binnen half jaar retour reparatie
  • Zonder hoesje erg glad en hoekig
  • Geen vervangbare batterij
  • Geen micro sd slot
  • Slechte OS, met beperkte apps
  • Geen of beperkte live widgets
  • Omslachtig om instellingen te wijzigen
Ik heb al een recentie hier gepllaatst (01-01-2012) Nu wil ik mijn ervaringen met jullie delen na bijna drie manden. De WOW-gehaalte is bij mij inmiddels wat minder geworden. Ik beschouw nu de telefoon als iets vanzelfsprekends, toen was ik net overgestaapt van HTC. Ik ben nogsteed heel gelukkkig met mijn keuze. Deze nokia is zeer stabiel, dingen werken zo als deze moeten werken, je bestuurt de telefoon bijna instinktief. Het aantaal apps in marketplace stijgt heel snel. Inmiddels zijn alle nuttige apps beschiekbaar. Na laatste update schiet de camera prachtige fotos, ook de navigatie is verbeterd, je kan nu ook zonder internet verbinding in het buitenland navigeren. Batterij blijft nogsteeds een zorgkindje. Ik ben wel een extreme gebruiker, daarom haalt de battreij soms de avond niet. Dus als je een extreme gebruiker bent en niet je telefoon dagelijks wilt opladen , koop dan deze nokia niet, want je wordt hier ongelukkig van. Als je het niet erg vind om je telefoon dagelijks op te laden, dan is deze nokia zeker een aanrader of in iedere gevan overwegen waard!
Sergey op 28 maart 2012
  • Navigatie (beter dan TOM TOM vanwege gratis update van kaarten en flitsers)
  • Camera (na de update maakt deze nokia schitterende plaatjes)
  • Vorm (heel mooi)
  • Beldscherm (mooie kleuren)
  • Besturings systeem (goed doordacht, makkelijk en soepel)
  • Met een woord: een geweldig stukje techniek
  • Beste telefoon wat ik tot nu toe gehad heb.
  • Batterij (niet te vervangen, te klein voor zo'n geweldig toestelletje omdat je constant mee iets doet, dus loopt de batterij snel leeg)
  • Prijs, toen ik deze telefoon met abbo nam kreeg ik hem gratis bij eenjarig contract, nu moet je veel bijbetalen.
zeer goed toestel, beetje ingewikkeld om de eerste keer te gebruiken, maar zou hem iedereen aanraden.
Martin op 18 februari 2012
  • Snel internet,handige tiptoetsen,fijne camera, vindt snel andere bluetooth apparaten
  • Kleine toetsen qwerty,erg lomp model
in 1e instantie prima maar na een maand in gebruik minder tevreden.
Maris op 30 januari 2012
  • Overzichtelijk, goed te besturen
  • Batterij snel leeg, klein lettertype, valt vaak uit en reageert dan helemaal nergens op, zodoende regelmatig niet bereikbaar
Ziet er goed uit. Ik schrijf dit revieuw met mijn lumia 800. Het werkt heel soepel, voelt natuurlijk aan. ik ben heel tevreden mee. Er zit wel een fm-radio in zune-allocatie. Camera maakt goede foto's alleen als het licht is, in donkere ruimtes zijn foto's heel slecht. Iedere avond hangt mijn telefoon aan een oplader, dus batterij is matig.
adam op 14 januari 2012
  • Vorm
  • Soepelheid van de bestuuringssysteem
  • Smartfoon zo als de moet zijn.
  • Batterij
Nokia is terug. Na drie dagen mee gespeld te hebben is enige wat ik kan zeggen WOW.
Sergey op 1 januari 2012
  • Handig formaat, Soepele bestuuringssysteem, het voelt degelijk aan. Het zier er ook heel mooi uit.
  • Camera is slecht. Maar ik gebruik deze toch bijna nooit.
  • Verder kan ik geen minpunten noemen.
mooie telefoon ik heb de blauwe mooie kleur ligt goed in de hand en reageert ook goed, eindelijk na jaren weer een goede nokia
mike op 29 december 2011
  • Goede battery duur
  • Goede camera
  • Kleurtjes nokia
  • Menu vriendelijk
  • Geen voor camera
Groot 4 kant scherpe hoeken
kees op 14 december 2011
  • Beeld is scherp en hel der
  • Zit geen radio op valt tegen ben er niet kapot van
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord