Interessant:

Dell Inspiron 17 naar Nederland

nieuws 22 juli 2009 om 14:08

Dell gaat de Inspiron 17, die vorige week op de Amerikaanse website van Dell verscheen, ook in Nederland uitbrengen; er zijn echter geen plannen om de Inspiron 13 en 14 in Nederland uit te brengen.

De Dell Inspiron 17 verscheen vorige week op de Amerikaanse site van Dell. Voor de samenstelling van deze 17-inch notebook heb je veel keuzemogelijkheden. Zo kan je kiezen uit een Intel Pentium dual-core of Intel Core 2 Duo-processor en ook is het mogelijk om de laptop te voorzien van 4GB werkgeheugen, een 500GB SATA-harddrive, een Mobility Radeon HD 4330 grafische kaart en een 9-celsaccu (standaard is een 4-celbatterij). Andere opties zijn een Blu-ray drive en een 1080p HD-display.

Dell Inspiron 17

Perswoordvoerster Simone Versteeg van Dell bevestigt tegenover PortableGear dat de Dell Inspiron 17 in de planning staat voor Nederland en vanaf augustus beschikbaar is. Helaas kon zij nog geen prijsindicatie geven. Verder liet Dell weten dat de Inspiron 13 en Inspiron 14 momenteel niet in de planning staan voor Nederland.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws