menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sony Ericsson XPERIA X2 bevestigd in TwitterSpace

XPERIA X2 bevestigd in TwitterSpacemei 09Harold de Kort, Marketing Communications Manager van Sony Ericsson Benelux, heeft op zijn Twitter de komst van een XPERIA X2 bevestigd; daarnaast schrijft hij dat de XPERIA-serie in de toekomst flink zal worden uitgebreid.

Ongetwijfeld tot vervelens toe lastig gevallen met vragen over de Sony Ericsson XPERIA X2 - waarover veel geruchten de ronde doen -, schrijft Harold de Kort met een ironische ondertoon op zijn Twitter: "Tuurlijk na elke X1 komt er een X2 en een X3, X4, X5. What else is new." Niettemin een statement waarin (nogmaals) wordt bevestigd dat Sony Ericsson in de toekomst flink werk gaat maken van de high-end XPERIA-serie ιn waaruit blijkt dat we daadwerkelijk de XPERIA X2 tegemoet kunnen gaan zien.

Twitter Harold de Kort: "ook Xperia X2, X3, X4 en X5"

Volgens de geruchten zou Sony Ericsson de opvolger van de populaire XPERIA X1 al eind mei aankondigen, wellicht tegelijkertijd met de officiλle introductie van de Sony Ericsson Idou. De XPERIA X2 zou in elk geval weer draaien op Windows Mobile.

05 mei 2009 - 10:30
Dossier: Smartphones
Bron: Twitter.com

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord