menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung i8910 wellicht toch geen Omnia HD

Samsung i8910 wellicht geen Omnia HDapr 09Als we de laatste berichten op internet mogen geloven gaat Samsung de Omnia HD toch onder het modelnummer i8910 uitbrengen in plaats van onder de Omnia-brand.

Volgens website MobileCrunch gaat Samsung het toestel toch onder modelnummer i8910 uitbrengen in plaats van onder de naam Omnia HD. Dit zou zijn "om verwarring met de originele Omnia, die draait op Windows Mobile en het nieuwe toestel, dat draait op Symbian, te voorkomen". Samsung wil waarschijnlijk de merknaam "Omnia" alleen gebruiken voor Windows phones.

De Samsung i8910 Omnia HD werd op het Mobile World Congress 2009 in Barcelona aangekondigd en is een erg complete telefoon met onder meer een groot 3,7 inch AMOLED-touchscreen en een 8 megapixel camera met HD-video-opnamemogelijkheden.

Update: de laatste reactie van Samsung Nederland is dat Samsung het toestel inderdaad gaat uitbrengen zonder de naam "Omnia". De toevoeging HD zou echter wel blijven, dus: Samsung i8910 HD.

08 april 2009 - 10:14
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: MobileCrunch

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord