Interessant:

Windows Mobile applicates voor Sint en Kerst

nieuws 3 december 2008 om 08:30

Voor de feestmaand is er speciale Windows Mobile software; met deze applicaties kan je je ontspannen en ze helpen je ook te plannen in deze drukke maand. PortableGear zet de leukste applicaties op een rij.

December staat bekend als een drukke maand, waarin Sinterklaas en Kerstmis centraal staan. Dit brengt niet alleen cadeautjes en lekker eten met zich mee, maar ook een goede planning. Windows Mobile kan je ook hier helpen wanneer jij dat wilt. Van speciale recepten en goede voeding tot het maken van handige to-do lijstjes. Met deze speciale applicaties heb je alles bij de hand.

Santa's Workshop
Voor een beetje ontspanning tijdens de drukke kerstdagen is een spelletje op uw smartphone heerlijk rustgevend. Santa's Workshop is een klassiek kerstpuzzelspel, waarbij de speler in de rol van Santa's hulpje kruipt. Jouw opdracht is om ervoor te zorgen dat alle cadeaus mooi zijn ingepakt.
Prijs €4,95

Santa's Workshop

Mobile Cocktails
Bij de feestdagen hoort natuurlijk een feestelijk drankje, maar wat serveer jij dit jaar? Mobile Cocktail is een cocktailreceptenboek met drankenbeheer. Het helpt de hobbybarkeeper bij het mixen van drankjes: thuis, tijdens de feestdagen of op een feest. Bevat 30 cocktail recepten, inclusief veel klassiekers.
Prijs €8,00

MASPware CheckList 2008
Inkopen doen voor kerst blijft voor velen een organisatorische uitdaging. Met MASPware CheckList kun je gemakkelijk en snel elk type afvinklijstje aanmaken en beheren. Van een boodschappenlijst voor kerst tot een puntenlijstje met cadeautjes die je nog wilt kopen. Ideaal om altijd bij de hand te hebben.
Prijs €14,95

SaleCalc
Overzichtelijke boodschappenlijstjes zijn een must voor de kerstdagen. Met SaleCalc kun je snel en gemakkelijk een boodschappenlijst opstellen. Veder kun je prijzen inclusief kortingen berekenen en mocht je in het buitenland gaan shoppen, dan kun je met de valutaconverter de prijzen snel naar euro's omrekenen.
Prijs €12,95

Health & Diet Manager
De kerst is de tijd van lekker eten, maar we willen ook de kilo’s in de gaten houden. De Health & Diet Manager biedt voortdurend een overzicht over gezondheidsgegevens en voeding bij bijvoorbeeld ingenomen, opgenomen en verbruikte calorieën. Bovendien toont de Health & Diet Manager op elk moment, hoe ver je gestelde doel is.
Prijs €18,95

Health & Diet Manager

Mobile Coach
Als je niet wilt wachten met het verliezen van de kilo's van de decembermaand, is de Mobile Coach ideaal. Mobile Coach maakt van jouw smartphone een mobiele personal trainer met veel functies. Het programma bevat een voedingsdatabase met meer dan 3.000 producten. Je krijgt verschillende voorstellen voor trainingsindeling, het aantal verbrande calorieën en vet wordt grafisch weergegeven.
Prijs €18,95

AW Coffee Recipes
Heerlijk natafelen na het kerstdiner met een bijzonder kopje koffie naar keuze is een echte luxe. Met AW Coffee Recipes beschikt je over meer dan 30 koffierecepten zodat je binnen no-time de lekkerste koffie kunt zetten. Handig als afsluiter van uw kerstdiner.
Prijs: €9,95

Windows Mobile