Interessant:

Fikse korting met je mobiele telefoon

nieuws 4 augustus 2008 om 11:10

Het Nederlandse Q-pon introduceert op 4 augustus een handige applicatie om met je telefoon direct korting te krijgen in 150 aangesloten winkels in heel Nederland.

De gratis Q-pon applicatie is vergelijkbaar met een folder voor kortingen op je mobiele telefoon. Bij het tonen van een digitale kortingsbon op het scherm van je telefoon krijg je direct korting aan de kassa. Zo heb je altijd je kortingsbonnen bij de hand.

Na eenmalig downloaden ontvang je op basis van je postcode of je plaatsnaam direct de meest recente kortingen uit je buurt. De kortingsbonnen zijn niet alleen te gebruiken in winkels, maar ook bij online en telefonische bestellingen.

Q-pon screenshots

Bij de Q-pon applicatie is geen sprake van vervelende of ongevraagde reclame via bluetooth of sms. Je bladert zelf snel en gemakkelijk door de kortingsbonnen en je kan je kortingsbon meteen zonder ingewikkelde handelingen gebruiken.

De volledig gratis software voor iedereen met een mobiele telefoon is te downloaden op www.q-pon.nl en onder andere bij New York Pizza, Spare Rib Express en Ster Videotheek te gebruiken voor snelle en gemakkelijke kassakorting.

Q-pon