Interessant:

Pressplay pre-install bij Gateway

nieuws 6 december 2002 om 21:40

De legale downloaddienst Pressplay is een nieuwe weg ingeslagen. Naast de huidige downloaddiensten zijn songs uit de Pressplay catalogus binnenkort ook op de harddisk van nieuwe computers te vinden.

Met Pressplay wil het nog steeds niet lukken. De dienst, die alleen toegankelijk is in de Verenigde Staten, weet nog niet eens honderdduizend gebruikers aan zich te binden. Ter vergelijking, Kazaa heeft vele miljonenen gebruikers.

Nu probeert Pressplay dus haar aanbod op een andere manier onder de aandacht te brengen. Binnenkort worden er duizenden songs uit de Pressplay catalogus voorgeinstalleerd op de harddisk van computers van Gateway. Bovendien krijgt de gebruiker van de computer een gratis abonnement van drie maanden op Pressplay.

Meer details over de samenwerking zijn niet bekend gemaakt. Europeanen zullen trouwens toch niet profiteren van de actie omdat zowel Gateway als Pressplay niet opereren op de Europese markt.

Pressplay biedt tegen betaling een legale muziek downloaddienst. De totale catalogus bestaat uit 200.000 songs van artiesten als Eminem, Bruce Springsteen en Shania Twain.

WebWereld