Interessant:

Eerste Windows Mobile 5.0 phone gepresenteerd

nieuws 26 juli 2005 om 18:11

Op de Motorola Financial Analyst Meeting gisteravond in Chicago, hebben Microsoft en Motorola de nieuwste op Windows Mobile gebaseerde telefoon geïntroduceerd: de Motorola Q. Q is een van 's Windows Mobile 5.0 mobiele telefoons.

Windows Mobile 5.0 onderstreept het streven van Microsoft en Motorola om de beste mobiele beleving te bieden aan informatiewerkers die onderweg meer willen doen.

De Motorola Q is gebaseerd op het innovatieve en succesvolle Motorola RAZR-ontwerp: dun en stijlvol, een volledig QWERTY-toetsenbord, Bluetooth en krachtige software, die makkelijk met een computer integreert. Daarnaast heeft de Q multimediamogelijkheden voor informatiewerkers die willen genieten van muziek en video.

Q draait onder de onlangs aangekondigde Windows Mobile 5.0 for Smartphone software, met aanzienlijke verbeteringen voor meer gebruikersproductiviteit en entertainment.

Ook op het gebied van hardware is de Q volledig afgestemd op Windows Mobile 5.0. Hierdoor beschikt het toestel over de vertrouwde Windows look-and-feel en geeft de mogelijkheid om een breed scala aan gespecialiseerde zakelijke applicaties te draaien. Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 18.000 verkrijgbare applicaties.

De Motorola Q zal begin 2006 op de markt komen, prijzen zullen verschillen per mobiele operator en de abonnementskeuze.

PortableGear.nl