Interessant:

palmOne toont twee nieuwe instapmodellen

nieuws 28 april 2004 om 22:56

Geheel volgens verwachting presenteerde palmOne vandaag zijn twee nieuwste modellen uit de Zire serie. Het gaat om de Zire 31 en Zire 72, beide instapmodellen van palmOne. Beide Zires doen echter niet onder voor duurdere PDA's.

De opvallendste zaken aan de Zire 72 zijn de Bluetooth ondersteuning en een ingebouwde 1,2 megapixel camera, die overweg kan met zowel video's als foto's. De Zire 72 wordt aangedreven door een 300MHz Intel processor en beschikt over 21 MB geheugen. Uiteraard heeft de Zire 72 een kleurenscherm en kan ook gebruikt worden als mobiel multimediacentrum. Onderweg internetten met de Zire 72 is ook geen probleem. Verder biedt de Zire 72 alle functionaliteit van een reguliere desktop in de palm van je hand.

De Zire 31 staat onder de Zire 72, maar is nog steeds zeer uitgebreid. De Zire 3 kan prima overweg met MP3's en kleine videobestandjes. De krachtbron van de Zire 31 wordt gevormd door een 200 MHz Intel processor in combinatie met 16 MB geheugen, het geheugen is overigens uit te breiden met losse geheugenkaarten. Uiteraard kan de 31 ook gebruikt worden als tekstverwerker en spreadsheet editor.

infoSync World