Interessant:

Al je klantenkaarten in Stocard-app

test 10 januari 2019 om 14:23

Als je portemonnee uitpuilt van klant- en kortingskaarten wordt het wellicht tijd om al je pasjes te digitaliseren. Onze app-tip is de app Stocard, waarmee je binnen enkele seconden een pasje digitaliseert.

Stocard is een app, waarmee je al je klantenkaarten op kan slaan op je telefoon. De app is gratis. Het verdienmodel van de app is het tonen van relevante aanbiedingen bij je klantenkaarten. Als je bijvoorbeeld de AH bonuskaart hebt opgenomen, dan krijg je netjes de actuele AH folder in de app te zien. Deze aanbiedingen staan netjes onder een apart tabblad, waardoor de irritatiefactor laag is.

Stocard - Alle klantenkaarten bij de hand
Stocard - Alle klantenkaarten bij de hand

Honderden vooringestelde kaarten

Je kan kiezen uit meer dan 200 vooraf ingestelde klantenkaarten, waaronder Albert Heijn, Air Miles, Kruidvat, Gamma, Ikea Family, ANWB, Karwei, ICI PARIS XL, Shoeby, Douglas, BP - FreeBees, Flying Blue, Gall & Gall, Schuurman en Decathlon. Staat een winkel niet in de lijst dan kan je zelf deze winkel toevoegen in de app. Je krijgt dan alleen geen logo en bijbehorende aanbiedingen te zien. Stocard kan overigens alleen streepjescode-kaarten scannen. Het gros van de klantenkaarten werkt gelukkig met een streepjescode.

Stocard - Aanbiedingen
Stocard - Aanbiedingen

Stocard werkt uitstekend

De app werkt uitstekend in de praktijk. Wil je een kaart gebruiken dan open je de app en selecteer je de klantenkaart die je nodig hebt. Stocard zet zelf de helderheid van het scherm op maximaal, zodat de kaart goed te scannen is. Tijdens ons gebruik de afgelopen weken ondervonden wij geen problemen. Diverse winkels gebruiken nog steeds verouderde scan technologieën (laser of flatbed scanners in plaats van image scanners). Deze scanners kunnen helaas geen smartphone displays lezen. Als dat het geval is kan de caissière handmatig het klantnummer invoeren.

portablegear.nl