menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

iPhone X nu ook te huur

iPhone X nu ook te huursep 17Het Nederlandse bedrijf Go Lemon biedt de Apple iPhone X aan in een leaseconstructie met een looptijd van minimaal ้้n jaar. Ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn te lease bij het nieuwe bedrijf.

“Miljoenen Apple-liefhebbers kijken jaarlijks reikhalzend uit naar de introductie van de nieuwste iPhone. Omdat ze een iPhone willen, kunnen of moeten aanschaffen. Ook Go Lemon-oprichter Bas van der Putten wil graag elk jaar het nieuwste model iPhone gebruiken. Maar net als vele andere Apple-fans hikt ook hij aan tegen de hoge aanschafwaarde van de nieuwste iPhone.” aldus Go Lemon in een persbericht.

Apple iPhone X
Apple iPhone X

Go Lemon oprichter Van der Putten is Go Lemon begonnen vanuit een persoonlijke zoektocht. “Bij mijn toenmalig werkgever kreeg ik maandelijks een mobiliteitsbudget maar zo’n budget houdt geen rekening met de aanschafwaarde van een iPhone van honderden euro’s. Dat zette me aan het denken: wat nou als je een iPhone gewoon in abonnementsvorm zou kunnen gebruiken, net als films op Netflix en muziek op Spotify? En zo is Go Lemon geboren.”

Apple introduceerde begin deze maand haar meest geavanceerde iPhone ooit: de iPhone X. Het is met een prijskaartje van 1.329 euro voor de 256 GB uitvoering ook tevens de duurste iPhone ooit. Bij Go Lemon kan je de iPhone X leasen. Je betaalt eenmalig 199 euro en vervolgens 49 tot 59 euro per maand om het toestel te gebruiken. Dit bedrag is inclusief een verzekering. Voor ้้n jaar gebruik van de iPhone X betaal je dan in totaal 907 euro. Dit is meer dan 68 procent van de aanschafprijs van het toestel. De iPhone 8 is beschikbaar vanaf 47 euro per maand, plus een eenmalige startfee van 89 euro.

25 september 2017 - 10:14
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord