menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Motorola Moto Z2 Force aangekondigd

Motorola Moto Z2 Force aangekondigd25 julMotorola heeft haar nieuwe toptoestel voor het komende jaar aangekondigd, de Moto Z2 Force. De Z2 Force volgt de Moto Z uit 2016 op en is een robuuste 5,5-inch smartphone met een dubbele 12-megapixel camera.

Reminderservice

De Motorola Moto Z2 Force is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de Motorola Moto Z2 Force te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
Motorola Moto Z2 Force reminder
Alle telefoon-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!

De toevoeging 'Force' slaat op het robuuste karakter van de Moto Z2. Volgens Lenovo is het scherm gegarandeerd onbreekbaar dankzij de ShatterShield technologie. Deze garantie geldt tot vier jaar na de aankoop van het toestel. Het scherm kan wel bekrast raken.

Motorola Moto Z2
Motorola Moto Z2

Net als zijn voorganger is de Moto Z2 Force een bijzonder dun toestel met een 5,5-inch Quad HD AMOLED scherm. De behuizing is gemaakt van gepolijst aluminium. Net als de Huawei P9 en P10 heeft de Moto Z2 Force een dubbele camera. De twee 12-megapixel-camera's, een monochrome en een kleur, werken samen om foto's van topkwaliteit vast te leggen. Ook foto's met een scherpte-diepte-effect zijn mogelijk, door de achtergrond van een foto te vervagen.

Evenals Moto Z2 Play, biedt Moto Z2 Force de nieuwste Moto-ervaringen, inclusief nachtweergave, die de tinten van je scherm aanpast voor een rustige leeservaring. Ook handig is de vingerafdrukscanner met één knop navigatie, waarmee je u snel door je telefoon kan navigeren. Verder kan je rekenen op een Snapdragon 835 processor, een 2.730 mAh batterij, 64 GB uitbreidbaar geheugen en 4 GB intern geheugen.

Motorola Moto Z2
Motorola Moto Z2

Vorige maand kondigde Lenovor reeds de Moto Z2 Play aan, de opvolger van de Moto Z Play. De Moto Z2 Force volgt de Moto Z en Moto Z Force op. Alle toestellen in de Z-reeks van Motorola kunnen uitgebreid worden met zogenaamde Moto Mods. Middels deze extra modules kan je extra functionaliteit aan de toestellen toevoegen.

25 juli 2017 - 20:49
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord