Interessant:

Alcatel A5 LED en A3 verkrijgbaar

nieuws 19 juni 2017 om 09:42

De nieuwe Alcatel A5 LED, de eerste smartphone ter wereld met interactieve LED-cover is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. De Alcatel A3 met vingerafdruksensor is ook reeds beschikbaar in de Nederlandse winkels.

Alcatel kondigde beide toestellen aan tijdens het MWC 2017 in Barcelona. Met de LED-verlichting aan de achterkant van de A5 LED ontvang je oplichtende notificaties en creer je je eigen kleurenpatronen. Zo lichten WhatsApp-berichten groen op, Facebook-meldingen blauw en Snapchats geel. Houd je van roze? Of toch liever paars of oranje? Dan stel je eenvoudig in dat de LED-cover bij inkomende gesprekken of berichten oplicht in jouw favoriete kleur. Daarnaast volgt de Alcatel A5 LED met sprankelende lichtshows het tempo van de muziek die op de smartphone wordt afgespeeld. Met een eenvoudige ‘shake’ verander je eenvoudig het lichtpatroon op de LED-cover.

Alcatel A5 LED
Alcatel A5 LED

De Color Catcher-technologie herkent de A5 LED kleuren rechtstreeks van de camera en geeft je LED-cover met één druk op de knop exact dezelfde kleur. Je kunt de cover, patronen en wallpapers elke dag aanpassen, zodat je telefoon precies aansluit op je stemming en look.

De Alcatel A5 LED heeft een 5MP front-camera met flits voor nog betere selfies en een 8MP camera aan de achterzijde van het toestel. De Face Beauty-software zorgt voor vlekkeloze en stralende selfies. De Face Show-app tovert je selfies om tot persoonlijke videoclip voor nog meer fun. Omdat de A5 LED is voorzien van een 4G LTE-connectie en een octa-core processor verschijnen foto’s, video’s en webpagina’s razendsnel op het 5.2-inch HD-beeldscherm. Het toestel is tevens uitgerust met NFC-technologie, voor contactloos betalen in de winkel met je bank-app.

De Alcatel A3 combineert stijlvol design met optimale privacy, dankzij een vingerafdruksensor die je zelf kunt instellen. Omdat je de A3 in ‘private mode’ kunt gebruiken, zijn jouw foto’s, video’s, social media-accounts en berichtjes beschermd tegen ongewenste toeschouwers. Je kunt de vingerafdruksensor niet alleen gebruiken om je telefoon te ontgrendelen, je kunt tot vijf vingerafdrukken gebruiken om direct een app te starten of een snelle selfie te maken met een eenvoudige scan van je vingertop.

Alcatel A3
Alcatel A3

Het slim-line design met metallic frame van de Alcatel A3 past perfect in je hand. Of je nu kiest voor de ‘pure white’ of de ‘prime black’ variant, de intense kleuren spatten hoe dan ook van je HD-beeldscherm. Houd je van selfies? Dan ben je bij de Alcatel A3 aan het juiste adres. De flitser aan de voorzijde neemt ook scherpe foto’s als het donker is. Met de Face Mask live-filters, Instant Collage en de Face Show app voeg je grappige animaties toe aan je selfie of maak je in een handomdraai een vrolijke collage.

Het 5-inch beeldscherm van de Alcatel A3 is voorzien van een HD-scherm en is ontwikkeld om ook buiten, in de volle zon, optimaal te presteren. Zo kun je overal jouw YouTube-sterren volgen en eindeloos surfen. Dankzij een optimale 4G LTE-connectie en een quad-core-processor gaat dat ook nog eens super snel. Vanaf deze week zijn de A5 LED en de A3 verkrijgbaar in Nederland. De retailadviesprijs van de A5 LED is 199 euro. De A5 LED wordt standaard geleverd met een LED-Cover en een extra Metallic Black cover. De Alcatel A3 is verkrijgbaar voor een retailadviesprijs van 149 euro.

portablegear.nl