menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Huawei breidt tabletportfolio uit

Huawei breidt tabletportfolio uitmei 17Huawei komt met twee nieuwe tablets, de MediaPad M3 Lite en de MediaPad T3. De MediaPad M3 Lite is een mid-range tablet met krachtige mulitimedia-specificaties. De MediaPad T3 is een instaptablet met een prijs vanaf 99 euro.

MediaPad M3 Lite

Het accent bij de MediaPad M3 Lite ligt op multimedia. De nieuwe Huawei Mediapad M3 Lite 10 inch biedt je alles wat je van een draagbare thuisbioscoop mag verwachten. Het 10-inch grote Full HD beeldscherm is voorzien van Eye Care Mode en een krachtige en gefilterde kleurweergave die zacht is voor de ogen. Daarnaast is de Huawei MediaPad M3 Lite uitgerust met vier verschillende speakers met Harman Kardon-certificering en Super Wide Sound (SWS) 3.0 Soundeffect. Daarbij werken de speakers die tegenover elkaar gepositioneerd zijn samen om een gebalanceerd klankbeeld te creλren.

Huawei MediaPad T3

De Huawei MediaPad T3 is beschikbaar in twee verschillende formaten (7- en 10-inch) en twee verschillende uitvoeringen. De 10-inch versie is zowel in Wifi als in 4G versie te verkrijgen en de compacte 7-inch versie is in een WiFi en 3G uitvoering beschikbaar. Ook deze tablets zijn voorzien van de Eye Care Mode en HD IPS beeldscherm. De in een metalen unibody uitgevoerde tablet heeft een Qualcomm MSM8917 Quad-Core-processor met een werkgeheugen van 2 GB en een uitbreidbare opslag van 16GB. De MediaPad T3 is eveneens voorzien van Android versie 7.0 en EMUI 5.1, de eigen skin van Huawei.

Prijzen en beschikbaarheid

Alle tablets zijn vanaf 1 juni 2017 verkrijgbaar in Nederland. De MediaPad M3 Lite is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit voor een adviesprijs van 299 euro voor de wifi versie en 349 euro voor de versie met 4G. De MediaPad T3 10 inch is verkrijgbaar in het grijs voor een consumentenadviesprijs van 199 euro voor de WiFi-versie en 249 euro voor de 4G-versie. De MediaPad T3 7 inch is tot slot verkrijgbaar in het grijs voor een adviesprijs van 99 euro voor de WiFi-versie. De prijs voor de 3G-versie volgt later.

24 mei 2017 - 09:09
Dossier: Tablets
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord