menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Kobo vernieuwt waterdichte e-reader

Kobo vernieuwt waterdichte e-readermei 17Kobo kondigt vandaag de verbeterde Kobo Aura H2O aan. Boekenliefhebbers hoeven niet bang te zijn dat hun e-reader nat wordt dankzij de speciale coating, die zowel binnen- als buitenkant tegen water beschermt.

De Kobo Aura H2O beschikt over 8GB intern geheugen, genoeg om tot 6.000 boeken op te slaan. De batterij gaat enkele weken mee: je hebt dus genoeg tijd om je boek helemaal uit te lezen zonder tussentijds op te hoeven laden. Met TypeGenius kun je de leeservaring aanpassen aan je persoonlijke wensen en bijvoorbeeld de marge, lettertype, lettergrootte en scherpte wijzigen. Ook markeer je gemakkelijk passages, maak je notities of kun je woorden opzoeken op internet of in het ingebouwde woordenboek.

Met Kobo Plus, het ebook-abonnement van bol.com en Kobo, lees en ontdek je onbeperkt digitale boeken voor een vast bedrag van €9,99 per maand. Je hebt hiermee de beschikking over het grootste aanbod digitale boeken: van nieuwe releases en bestsellers tot de favoriete klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem. Kobo Plus heeft een aanbod van meer dan 50.000 titels in uiteenlopende categorieλn.

Je kunt Kobo Plus ook in het buitenland gebruiken. Zodra de e-books op je Kobo e-reader of in de Kobo leesapp voor smartphone of tablet staan, heb je geen internet meer nodig om te kunnen lezen. Zo neem je al je boeken overal mee naartoe, ook als je onderweg of op vakantie bent, zonder dat het veel ruimte kost en extra gewicht betekent.

De nieuwe Kobo Aura H2O is vanaf 22 mei verkrijgbaar in Nederland en Belgiλ voor een consumentenadviesprijs van 179,99 euro.

03 mei 2017 - 10:43
Dossier: eReaders
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord