Interessant:

Sony Xperia XA1 in verkoop

nieuws 25 april 2017 om 21:42

De nieuwe Xperia XA1 van Sony ligt vanaf vandaag in de winkels. Het mid-range toestel van Sony beschikt over high-end camerakwaliteit en is voor 279 euro verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, goud en roze.

De Sony Xperia XA1 is op het MWC 2017 in Barcelona geïntroduceerd samen met de grotere Xperia XA1 Ultra. De nieuwe Xperia XA1 en XA1 Ultra van Sony brengen superieure camerakwaliteit naar het mid-range portfolio Beide toestellen zijn uitgerust met een 23 megapixel camera en een grote 1/2.3” ExmorRS for mobile sensor.

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

Je gaat binnen 0,6 seconde van het openen van de camera-app over tot fotograferen met de snelle, nauwkeurige Hybrid Autofocus, waardoor je zelfs de spontaanste momenten altijd scherp vastlegt. De 8 megapixel frontcamera van de Xperia XA1 heeft een 23 mm groothoeklens. Met de XA1 kun je dankzij de 'Hand Shutter' camerafunctie met één handgebaar gemakkelijk de perfecte selfie maken. Het randloze design dat in 2016 werd geïntroduceerd op de originele Xperia XA is verder verfijnd om de illusie te wekken van een naadloos, nooit-eindigend oppervlak waarvan de rondingen precies goed in je hand liggen.

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

De Xperia XA1 is uitgebracht met Android N en verkrijgbaar in de kleuren; White, Black, Gold en Pink voor een adviesverkoopprijs van 279 euro.

portablegear.nl