menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

JBL Flip 4 verkrijgbaar

JBL Flip 4 verkrijgbaarmrt 17De JBL Flip 4 Bluetooth speaker is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De Flip 4 werd tijdens CES in januari al aangekondigd. De waterbestendige, draagbare speaker met zijn duurzame design is speciaal ontworpen voor feestgangers en globetrotters.

De eerste Flip, toen al een draadloze Bluetooth-speaker, werd in 2012 geοntroduceerd. De Flip 4 heeft een verbeterde, waterproof buitenkant en kan verbinding maken met 2 mobiele apparaten tegelijk. Hij heeft een speelduur van 12 uur en een ingebouwde voice assistent. Daarbij heeft de speaker Connect+ technologie, waardoor er tot wel 100 speakers aan elkaar kunnen worden verbonden, vanuit 1 muziekbron.

JBL Flip 4
JBL Flip 4

De Flip 4 streamt muziek via bluetooth. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 3000 mAH, voor meer dan 12 uur muziekplezier. De speaker is volledig waterdicht, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om te morsen of de regen: je kunt de Flip 4 zelfs onder water dompelen. Leuk is de mogelijkheid om 100 speakers aan elkaar te koppelen voor een enorm muziekfeest. De ingebouwde microfoon biedt je ten slotte de mogelijkheid om handsfree te bellen of om Siri en Google Now te gebruiken.

De JBL Flip is nu beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 139 euro. De vierde generatie speaker is verkrijgbaar in zwart, wit, blauwgroen, grijs, rood en blauw. Speciale editie kleuren en prints volgen later dit jaar.

17 maart 2017 - 10:31
Dossier: Accessoires
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord