menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung met robuuste Galaxy XCover 4

Samsung met robuuste Galaxy XCover 4mrt 17Vanaf 4 april is de Samsung Galaxy XCover 4 verkrijgbaar in Nederland. De XCover 4 is een robuuste telefoon, die volledig stof- en waterdicht is. Het toestel is kleiner dan zijn voorganger, maar biedt toch een groter HD-display en meer geheugen.

“Bij Samsung zoeken we naar de beste gebruikservaring voor iedereen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Dat bewijzen we met de XCover 4. Het toestel heeft tal van functies die er speciaal op zijn gericht om het beste uit het toestel te halen, σσk in extremere omstandigheden. Zo is de smartphone ideaal voor mensen die werken in de bouw- of transportsector. Qua design is de XCover 4 in alles een Galaxy-smartphone.”

Samsung Galaxy XCover 4
Samsung Galaxy XCover 4

De Galaxy XCover 4 heeft een stijlvol en slank design met verbeterde grip en een smallere behuizing. Toch doet het toestel de XCover-lijn eer aan met een robuust uiterlijk. Handig is de ‘glove mode’, waardoor je de telefoon ook kan bedienen met je handschoenen aan. Bepaalde toetsen op de XCover 4 zijn te personaliseren. Zo heb je snel toegang tot jouw meest gebruikte apps zoals de LED-zaklamp en camera.

De XCover 4 is stof- en waterdicht (IP68) en heeft een verbeterde 13 MP achtercamera en 5 MP camera aan de voorkant. De verwijderbare batterij heeft een langere levensduur. Door meer geheugen (16 GB) en extra RAM (2 GB) is de XCover 4 krachtiger en kun je meer data opslaan. Dat zorgt voor zowel werk als privι voor meer mogelijkheden.

De Galaxy XCover 4 is begin april in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 249 euro. Vorig jaar introduceerde Samsung de Galaxy XCover 3, die op dit moment rond de 170 euro kost.

07 maart 2017 - 11:25
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord