Interessant:

HTC Desire 10 lifestyle getoond

nieuws 20 september 2016 om 13:13

HTC heeft zoals verwacht vandaag de Desire 10 lifestyle aangekondigd. HTC omschrijft Desire 10 lifestyle als HTC’s beste Desire-telefoon ooit. De Desire 10 lifestyle is een mid-range telefoon met enkele high-end specificaties. Het toestel verschijnt in oktober voor een adviesprijs van 349 euro.

De HTC Desire 10 lifestyle is een leuk vormgegeven telefoon met een overduidelijke HTC signatuur. De randen en de achterkant van het toestel springen in het oog door de gouden lijnen. Het toestel is geïnspireerd door de Art Deco-beweging, met als resultaat geometrische aluminium randen - beïnvloed door dezelfde contouren als de welbekende HTC 10 - omlijst door elegante kleuren en verfijnde materialen.

HTC Desire 10 lifestyle - Voorkant
HTC Desire 10 lifestyle - Voorkant

HTC Desire 10 lifestyle is voorzien van een 5,5-inch Super LCD scherm met een 720 x 1.280 pixels resolutie. Het toestel draait op een 1,6 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 CPU met 3 GB RAM en 32 GB opslaggeheugen. De hoofdcamera van HTC Desire 10 lifestyle heeft een resolutie van 13.00-megapixel. Selfies maak je met de 5.0-megapixel selfiecamera aan de voorzijde.

HTC Desire 10 lifestyle - Achterkant
HTC Desire 10 lifestyle - Achterkant

“HTC’s Desire-serie heeft altijd gestaan voor fris, jeugdig en modieuze ontwerpen die erop gericht zijn gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden”, zegt Greig Williams, Sales Manager Europa bij HTC. “Met de aankondiging van de HTC Desire 10 lifestyle staat onze Desire-serie op het punt zijn grootste sprong vooruit ooit te maken. Geïnspireerd door veel van dezelfde innovaties die ons vlaggenschip, de HTC 10, zo populair hebben gemaakt, leveren we met de Desire 10 lifestyle ons meest briljante Desire-toestel ooit. Met een gloednieuw, luxe design, camera’s van professionele kwaliteit en functies die veel van de overige top vlaggenschip-telefoons op de markt overtreffen, zal de Desire 10 lifestyle consumenten met andere ogen naar onze toestellen uit de Desire-serie laten kijken.”

De HTC Desire 10 lifestyle verschijnt medio oktober in de kleur zwart (Black Gold) voor een adviesprijs van 349 euro.

portablegear.nl