Interessant:

HTC One A9s ziet levenslicht

nieuws 2 september 2016 om 17:28

Ook HTC komt tijdens de IFA met een midrange telefoon, de HTC One A9s. Volgens HTC combineert de A9s een met precisie ontworpen aluminium behuizing met vingerafdrukbeveiliging en indrukwekkende camera's.

De HTC One A9s is te beschouwen als een eenvoudigere en daardoor goedkopere uitvoering van de HTC One A9. Het toestel heeft een aluminium behuizing met dual-finish, waardoor het toestel afhankelijk van de lichtinval anders oogt. De HTC One A9s is duurzaam en heeft, naast honderden val- en krastesten, uren van extreme weersomstandigheden doorstaan voor garantie op langdurige betrouwbaarheid, aldus HTC.

HTC One A9s Cast Iron
HTC One A9s Cast Iron

“Met de HTC One A9s brengen we een stijlvolle, met precisie vervaardigde telefoon met aluminium behuizing naar een breder segment in de markt”, aldus Greig Williams, Sales Manager Europa bij HTC. "De One A9s levert door de combinatie van verfijning en betrouwbaarheid, het aluminium ontwerp en krachtige functies, een persoonlijk toestel. Hij is geïnspireerd door de natuur en gemaakt voor langdurig en intensief gebruik.”

HTC One A9s Aqua Silver
HTC One A9s Aqua Silver

De ingebouwde vingerafdrukscanner ligt direct onder het HD-scherm, die de vingerafdruk snel vanuit elke hoek en positie herkent. Het toestel heeft alle midrange features, zoals 3 GB RAM, een quad core processor, 32 GB opslaggeheugen, WiFi, 4G, NFC en bluetooth. Verder beschikt de HTC One A9s over een 13-megapixel hoofdcamera met autofocus voor scherpe en heldere foto’s. Dankzij de BSI-sensor is ook de kwaliteit in de schemering in potentie goed. Voor selfies heb je een 5-megapixel camera tot je beschikking.

De HTC One A9s is vanaf begin november 2016 beschikbaar in de kleuren zwart (Cast Iron) en zilver (Aqua Silver). De adviesprijs is € 349 zonder abonnement.

portablegear.nl