Interessant:

Wiko breidt uit met Wiko Freddy

nieuws 2 september 2016 om 16:58

De Y Range van Wiko krijgt een nieuw gezinslid, namelijk de Wiko Freddy. Dat heeft de Franse telefoonfabrikant laten weten tijdens de IFA 2016 in Berlijn. De Y Range-familie van Wiko bestaat uit goedkope, toegankelijke en eenvoudig te gebruiken smartphones met kleurrijke ontwerpen.

De Y-reeks bestaat in Nederland op dit moment uit de Lenny 3, de Sunny en de Jerry. Allemaal namen met een Y op het einde, vandaar de benaming Y-reeks. "Elk familielid heeft zijn eigen persoonlijkheid. Maar allemaal combineren ze functionaliteit met een strakke prijs. Verpakt in opvallende kleurrijke designs met verschillende afwerkingen van metaal, soft touch en leerachtige prints." aldus Wiko in het begeleidende persbericht.

Wiko Freddy - Kleuren
Wiko Freddy - Kleuren

De 5-inch Freddy draait op een quad core Qualcomm Snapdragon processor met 1 GB RAM en 8 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Foto's maak je met de 5 megapixel hoofdcamera of de 2 megapixel selfiecamera aan de voorkant. Supersnel mobiel internet behoort dankzij de 4G-ondersteuning tot de mogelijkheden. De intuïtieve Wiko User Interface biedt een hele reeks nieuwe functies, zoals Phone Assist, die er voor zorgt dat je al je belangrijke instellingen in één flits kunt beheren.

Wiko Freddy
Wiko Freddy

De Freddy kost € 99 en komt in de kleuren zwart (True Black), wit (Pure White), rood (Rubi Red), blauw (Bleen) en oranje (Deep Orange).

portablegear.nl