Interessant:

Nieuwe mini projectoren van LG

nieuws 22 augustus 2016 om 15:26

LG voegt twee compacte beamers toe aan haar assortiment Minibeams. De LG Minibeams zijn kleine en lichte projectoren die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Dankzij het formaat, ingebouwde batterij en draadloze verbindingen stream je films, geef je presentaties of speel je games af waar en wanneer je maar wilt.

LG breidt haar collectie Minibeams uit met de PH450U en de PH150G. Beide beamers zijn volledig draadloos te gebruiken. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je urenlang video’s of games af kan spelen. Via Wi-Fi kun je bovendien gemakkelijk je smartphone, computer of andere apparaten op de beamer aansluiten. Stream een film via Netflix voor een filmavond met je gezin, gebruik de beamer om te gamen of bekijk de eredivisiewedstrijden met je vrienden. De beamers zijn voorzien van ingebouwde speakers, maar kunnen met Bluetooth ook aangesloten worden op een externe speaker of hifi-systeem.

De PH450U is een zogenaamde Ultra Short-Throw projector. In tegenstelling tot de meeste beamers, kan deze beamer al op 33 cm afstand tegen een muur of scherm worden geplaatst en op diezelfde muur het beeld afspelen. De PH450U kan bovendien op zijn kant gezet worden, zodat ieder plat, horizontaal oppervlakte kan worden gebruikt om op te projecteren. Maak van een bureau, tafel of zelfs de vloer een scherm. Dankzij de batterij, die 2,5 afspeeltijd belooft, kan een volledige film worden bekeken, zonder dat er een stopcontact aan te pas hoeft te komen.

LG PH450U
LG PH450U

De PH450U en de PH150G zijn vanaf medio september beschikbaar in Europa. De nieuwe LG minibeams zullen ondere andere bij Coolblue verkrijgbaar zijn. Deze projectoren worden toegevoegd aan de al bestaande Minibeam line-up van LG. De kleinste modellen LG Minibeams zijn de PV150G en de PH550G: kleine, draadloze projectoren met een ingebouwde batterij en daarom ideaal om mee naar buiten of naar vrienden en familie te nemen. De PW1500 en PW1000 zijn twee krachtigere apparaten met hogere resolutie die ook via Bluetooth en Wi-Fi kunnen worden gebruikt, maar die geen ingebouwde batterij hebben.

LG PH150G
LG PH150G

Wil je de ultieme bioscoopervaring en op 100” in Full HD-resolutie? Dan biedt de PF1500G uitkomst. Dit model is tevens uitgerust met LG Smart TV-functionaliteit, zodat je de projector niet hoeft aan te sluiten op een computer of ander apparaat om Netflix te streamen en YouTube video’s te bekijken. De PF1000U biedt dezelfde functionaliteit is daarnaast op slechts 11 centimeter van de muur te plaatsen.

portablegear.nl